2777
2789
عنوان

نشانه

92 بازدید | 9 پست

حال ب هم خوردن از بوی قلیون هم میشه نشانه حاملگی باشه؟؟😅خیلی ذهنمو مشغول کرده جدیدا خیلیییی از بو قلیون بدم اومده 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
منم بدم میاد ولی حامله نیستم😐

من تازه اینطوری شدم قبلنا خیلی هم دوس داشتم بوشو

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم حتی دیده شده از شوهر حالشون بهم میخوره من خودم از آشپزخونه حالم بهم میخورد سه چهر ماه پامو آشپزخونه نذاشتم😁 شوهرم یا از بیرون غذا میگرفت یا خودش از کار میومد آشپزی میکرد😋 یادش بخیر😊

آره عزیزم حتی دیده شده از شوهر حالشون بهم میخوره من خودم از آشپزخونه حالم بهم میخورد سه چهر ماه پامو ...

منم اینجوریم حالم بهم میخوره یه هفتس غذا میپزم کم میرم 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
آخی😍ان شاالله به سلامتی تموم کنی و نی نی تو بغل بگیری🙏💜

من فکر نمیکنم نی نی درکار باشه

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
من فکرکردم حامله ای   ان شاالله باردار بشی و بارداری راحتی داشته باشی آمین

ممنون عزیزم 😍روزی همه