2777
2789
عنوان

بیاید یه قضیه فهمیدم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 44 پست

بچکون#  

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
بیشتر ببینید
😂😂😂😂😂

چه امضای خوبی😊نشانه فهم بالاست

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه امضای خوبی😊نشانه فهم بالاست

😘😘😘😘😘

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
بیشتر ببینید
یاد بچگیام افتادم مامانم میگفت الان مهمون داریم بعدا به حسابت میرسم😒

نترکی ترکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂  

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
بیشتر ببینید

یکسال شوهرش نگهش میداره تو خونه و بعدش بچه اش رو ازش میگیره و میبرتش میگذارتش خونه باباش حتی طلاقشم نمیده 

مرده میره ازدواج میکنه و الان یکی از تاجرای بزرگ هست و میلیاردره اون بچه رو هم فرستاده خارج از کشور درس میخونه 

تازه پنج ساله این زن بیچاره رو طلاق داده مهرم بهش نداده فقط بیست میلیون گذاشته کف دستش همین

کلا زن که منفعل باشه مرد چه بزرگتر باشه چه کوچیکتر چه فقیر تر چه غنی تر ، به خودش اجازه هر برخوردی رو با اون زن به خودش میده

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

حالا درس عبرت نشنید خانمی کنید کتک بخورید میزنن اینجور ناقصتون میکنن بعدم میرن دنبال خوشیشون بخدا هیچکس نمیگه چقدر تو خوبی وقتی زد اینجور مریضت کرد دیگه آبرو داری مفتم نمی ارزه هیچی بالاتر از سلامتی نیست

اتفاقا از همین مامانا هستم منم 😁

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

بیشتر ببینید