اینطور میخوایید ب این جمله پایبند بهش باشید انگار وحی منزله و از آیات قرانه😂😂😂
یکی یه چی گفته دیگه بیخال جون خودتون😐
مراحل روشنفکری در اروپا: 1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂
بابا نشر ندید این اراجیفو این ساخته ذهن یک عده خانم بی درکه هیچ کس با خرج تراشی عزیز نمیشه دختر خوب درک متقابل و احترام ارج و قرب و محبت میاره خدا به مالتون برکت بده
به نظرم هر موقع هر چي ك خيلي نياز پيدا كردي واجب بود بخر
بعدشم بيين كي همسرت نه نمياره
جوانبو كلا با سنجيد
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
وای من یه عمه دارم هر سری منو می بینه میگه خرج کن خرج کن دختر دلت نسوزه تیپ بزن .. اینقدر میگه که حالم بد می شه .. باید همه چی رو سنجید .. به اندازه جیب خرج کرد ..بعضی ها به زور میخوان بهت بگن تو نداری وگرنه ... حالا من از عید تا الان هفت هشتایی مانتو گرفتم بخدا ، رستوران هفته ای دوبار میرم ، واسه بچه هام خرج میکنم .. باز از نظر این عمه من ندار حساب میشم .. درصورتی که خودش پایین شهر میشینه و همه جوره از ما پایینتره