2777
2789
عنوان

دکتررررر

71 بازدید | 15 پست

سلام عزیزای دلم . من بخاطر پدرم این تاپبکو زدم  کسی از شماها پروفسور شهمیرزادی رو میشناسین؟ 

ی مطبش شهمیرزاده ی مطبشم شهمیرزاد . اطلاعات در موردش میخام و واقعا واجبه کمک میخام 

دکتر چی هستند مگه

بابام واسه دیسک کمر میخان برن پیششون هیچی ازشون نمیدونیم . و در بدر دنبالشیم . یکی فقط اسمشو گفته تو استخری ک بابام میرفته ‌ دیگه هم نیومده ک اطلاعات بیشتری بدونیم  ازش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر خوب زیاده برا دیسک کمر . پیدانکردیدش برید سراغ بقیه . کدوم شهرید 

تهران  . من یکیو میخام ک خوب شه چون بابام دیگه نمیتونه راه بره و کار کنه  . دارم دیوونه میشم . همه میگن عمل اما عمل خطرناکه 

تهران  . من یکیو میخام ک خوب شه چون بابام دیگه نمیتونه راه بره و کار کنه  . دارم دیوونه می ...

اگه سنشون خیلی بالا نیست که قاعدتا امید زیادی هست . تو سنین ۶۵ به بالا یه کم سخت میشه متاسفانه .

دکتر رویین تن تو بیمارستان بقیه الله کارشون خیلی خوبه

جراح مغز واعصاب یعنی می خواهید؟اگه اره.. دکتر جلیل عرب خردمند.. دکتر مصطفی راعی.. دکتر طاهری.. دکتر ...

مرسی مهربونم . میرم تحقیق میکنم در موردشون . کاش تو این شرایط پسر بودم ک قدرت بیشتری داشتم برای کمک . بابام ۵۶ سالشومه 

مرسی مهربونم . میرم تحقیق میکنم در موردشون . کاش تو این شرایط پسر بودم ک قدرت بیشتری داشتم برای کمک ...

عززیزم من بهت بهتترینهارو معرفی کردم ..شک نکن دربارشون

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
اگه سنشون خیلی بالا نیست که قاعدتا امید زیادی هست . تو سنین ۶۵ به بالا یه کم سخت میشه متاسفانه . ...

دستت درد نکنه خانومم . حتما پیگیر میشم فردا .  بابام ۵۶ سالشونه