2777
2789
عنوان

دکتررررر

71 بازدید | 15 پست

سلام عزیزای دلم . من بخاطر پدرم این تاپبکو زدم  کسی از شماها پروفسور شهمیرزادی رو میشناسین؟ 

ی مطبش شهمیرزاده ی مطبشم شهمیرزاد . اطلاعات در موردش میخام و واقعا واجبه کمک میخام 

دکتر چی هستند مگه

بابام واسه دیسک کمر میخان برن پیششون هیچی ازشون نمیدونیم . و در بدر دنبالشیم . یکی فقط اسمشو گفته تو استخری ک بابام میرفته ‌ دیگه هم نیومده ک اطلاعات بیشتری بدونیم  ازش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر خوب زیاده برا دیسک کمر . پیدانکردیدش برید سراغ بقیه . کدوم شهرید 

تهران  . من یکیو میخام ک خوب شه چون بابام دیگه نمیتونه راه بره و کار کنه  . دارم دیوونه میشم . همه میگن عمل اما عمل خطرناکه 

تهران  . من یکیو میخام ک خوب شه چون بابام دیگه نمیتونه راه بره و کار کنه  . دارم دیوونه می ...

اگه سنشون خیلی بالا نیست که قاعدتا امید زیادی هست . تو سنین ۶۵ به بالا یه کم سخت میشه متاسفانه .

دکتر رویین تن تو بیمارستان بقیه الله کارشون خیلی خوبه

جراح مغز واعصاب یعنی می خواهید؟اگه اره.. دکتر جلیل عرب خردمند.. دکتر مصطفی راعی.. دکتر طاهری.. دکتر ...

مرسی مهربونم . میرم تحقیق میکنم در موردشون . کاش تو این شرایط پسر بودم ک قدرت بیشتری داشتم برای کمک . بابام ۵۶ سالشومه 

مرسی مهربونم . میرم تحقیق میکنم در موردشون . کاش تو این شرایط پسر بودم ک قدرت بیشتری داشتم برای کمک ...

عززیزم من بهت بهتترینهارو معرفی کردم ..شک نکن دربارشون

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
اگه سنشون خیلی بالا نیست که قاعدتا امید زیادی هست . تو سنین ۶۵ به بالا یه کم سخت میشه متاسفانه . ...

دستت درد نکنه خانومم . حتما پیگیر میشم فردا .  بابام ۵۶ سالشونه