mahsaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 166 عنوان دکتررررر 71 بازدید | 15 پست سلام عزیزای دلم . من بخاطر پدرم این تاپبکو زدم کسی از شماها پروفسور شهمیرزادی رو میشناسین؟ ی مطبش شهمیرزاده ی مطبشم شهمیرزاد . اطلاعات در موردش میخام و واقعا واجبه کمک میخام 1397/06/17 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 166 دکتر چی هستند مگه بابام واسه دیسک کمر میخان برن پیششون هیچی ازشون نمیدونیم . و در بدر دنبالشیم . یکی فقط اسمشو گفته تو استخری ک بابام میرفته دیگه هم نیومده ک اطلاعات بیشتری بدونیم ازش
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12886 یه مطبش شهمیرزاده یه مطبشم شهمیرزاد؟؟؟))) لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
من_مستم_و_دل_خراب عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4073 بابام واسه دیسک کمر میخان برن پیششون هیچی ازشون نمیدونیم . و در بدر دنبالشیم . یکی فقط اسمشو گفته تو ... دکتر خوب زیاده برا دیسک کمر . پیدانکردیدش برید سراغ بقیه . کدوم شهرید
mahsaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 166 دکتر خوب زیاده برا دیسک کمر . پیدانکردیدش برید سراغ بقیه . کدوم شهرید تهران . من یکیو میخام ک خوب شه چون بابام دیگه نمیتونه راه بره و کار کنه . دارم دیوونه میشم . همه میگن عمل اما عمل خطرناکه
mahsaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 166 یه مطبش شهمیرزاده یه مطبشم شهمیرزاد؟؟؟))) وای ببخشید یکیش تهرانه یکیش شهمیرزاد .با گریه نوشتم متوجه نشدم چی نوشتم
فاطمه۱۳۹۳ عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9095 جراح مغز واعصاب یعنی می خواهید؟اگه اره.. دکتر جلیل عرب خردمند.. دکتر مصطفی راعی.. دکتر طاهری.. دکتر .. مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
من_مستم_و_دل_خراب عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4073 تهران . من یکیو میخام ک خوب شه چون بابام دیگه نمیتونه راه بره و کار کنه . دارم دیوونه می ... اگه سنشون خیلی بالا نیست که قاعدتا امید زیادی هست . تو سنین ۶۵ به بالا یه کم سخت میشه متاسفانه .دکتر رویین تن تو بیمارستان بقیه الله کارشون خیلی خوبه
من_مستم_و_دل_خراب عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4073 تهران . من یکیو میخام ک خوب شه چون بابام دیگه نمیتونه راه بره و کار کنه . دارم دیوونه می ... خوب میشن ان شاالله
mahsaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 166 جراح مغز واعصاب یعنی می خواهید؟اگه اره.. دکتر جلیل عرب خردمند.. دکتر مصطفی راعی.. دکتر طاهری.. دکتر ... مرسی مهربونم . میرم تحقیق میکنم در موردشون . کاش تو این شرایط پسر بودم ک قدرت بیشتری داشتم برای کمک . بابام ۵۶ سالشومه
فاطمه۱۳۹۳ عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9095 مرسی مهربونم . میرم تحقیق میکنم در موردشون . کاش تو این شرایط پسر بودم ک قدرت بیشتری داشتم برای کمک ... عززیزم من بهت بهتترینهارو معرفی کردم ..شک نکن دربارشون مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
mahsaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 166 اگه سنشون خیلی بالا نیست که قاعدتا امید زیادی هست . تو سنین ۶۵ به بالا یه کم سخت میشه متاسفانه . ... دستت درد نکنه خانومم . حتما پیگیر میشم فردا . بابام ۵۶ سالشونه
mahsaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 166 عززیزم من بهت بهتترینهارو معرفی کردم ..شک نکن دربارشون چشم . خدا خیرتون بده . ان شا الله خودتونو خونوادتون همیشه سلامت باشین