2777
2789
عنوان

سوال مذهبی😑

156 بازدید | 13 پست

بچه ها   یکی از دوستام با اقا پسری میخواد اشنا بشه    میخوان برن بیرون  و از ازدواج سنتی میترسه  و میخواد قبلش باهم  حرف بزنن با توجه ب این که مذهبین ودلش نمیخواد خانوادع ها مطلع شن  بخاطر اینکه   بیشتر ازدواج ها سنتیع  تو خاتوادشون

میگه میشه ایه یا کلمه ای رو خوند  که بهم محرم شد   یا  موقع صیغع اجازه پدرومادر  حتما باید باشه 

بدون حضور باطله؟

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجازه پدر دختر لازمه عزیزم 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

صحبت کردن به نیت ازدواج  تو یه چارچوب خاص هم فک نکنم مانعی داشته باشه

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

صحبت در مورد ازدواج ک نمیکنن وگرنه توو خاستگاری هم میشد حرف بزنن دیگه پارک و یواشکی لازم نداشت

اینجور صحبتا ک دوستت میخواد بکنه یواشکی شروع بشع از اینجا و حرفای گل و بلبل به تخت خواب کشیده میشه ۹۰درصد اونایی ک هزارتا بلا سرسون اومد فک میکردن با همه فرق دارن و رابطه شون به فلان و فلان کشیده نمیشه😒

شاید خوشت نیاد عزیزم از این رک گویی من اما این تجربه سالها مشاهده کیس های مختلف و در هر رده سنی با هر سطح تحصیلاته

نمیدونم   والا اینا دیگه شورشو در اوردن نگاهم میگن گناه

بگو از مرجع تقليدشًون بپرسن صحبت گناه نيست اصلا 

اينا كه اينهمه از گناه ميترسن چطوري از گناه پنهون كاري و دروغ گويي به پدر مادرا نميترسن؟؟؟؟؟!!!

ببین دوست عزیزدین اسلام اونقدرهاااا هم بسته وبی منطق نیس ک بعضیادوس دارن اونجور جلوه ش بدن.

درحضورخانواده ها چندین جلسه باهم گفت وگو ورفت امدداشته باشن.چ اشکال داره؟؟؟

دلیلی بر محرمیت نیس!!!!دین اسلام براازدواج ازبس ک موضوع مهمیه ی سری اجازه هاداده  البته ن  براکسیایی ک میخان سواستفاده کنن.مثلا اگ واقعاااا قصدشون ازدواجه ومانعی نمیبینن میشه ازاون دستورات استفاده کرد.

این چجور دوس مذهبی هست که می خواهات بدون اجازه پدرش با پسر نامحرم بره بیرون

نه عزیزم جامعه گرگ زیاد داره، صیغه بدون اجازه پدر فقط برای زنه حالا مطلقه یا بیوه نه دختری که تا حالا ازدواج نکرده

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠