2777
2789
وقتی دلت پیشش بود نباید ازدواج میکردی الان با این افکار ممکنه نسبت به همسرت سرد بشی

خب مادرش نذاشت دیگه...

نمیدونستم میذاشت تا اخر عمرم یا نه

خواهرمم خاستگار داشت فشار روم بود مجبور شدم.پدرم اجبار کرد

میگم که عرضه مخالفت و ابراز ندارم کلا

از کاه کوه نساز..فک نکن پسرخالت شاهزاده سوار بر اسب سفید بوده😒

هرچند درکت میکنم دل این حرفا حالیش نیس..با همسرت بیشتر برو گردش زندگیتو شیرین تر کن ان شالله فکرش از سرت بپره💞💞

خدایا همه ی مریضا رو شفا بده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماکه باپسر خالمون ازدواج کردیم چه گلی به سرمون زده که! والا غریبه بهتره از فامیله آدمه که از یه گوش ...

دلیل نمیشع ازدواج فامیلی بد باشه منم باپسرخالم ازدواج کردم و زندگیم عالیه

منکه با عشقم عروسی میکردم بی برو برگشت بدبخت و بیجاره میشدم

سر این.شوهرم کلی ادا دارم،خودم خودمو تحمل نمیکنم، ولی این بیچاره با اون شأن اجتماعی و غرور کلی نازمو میخره

شما پسر خاله تو دوس داری که ایراد هاش به چشمت نمیاد،اگه شوهرت خوبه خراب نکن زندگیتو،تو همین سایت فقط تعداد خیلی کمی از شوهراشون راضین،شوهر خیلی خوب کمه

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
خب مادرش نذاشت دیگه... نمیدونستم میذاشت تا اخر عمرم یا نه خواهرمم خاستگار داشت فشار روم بود مجبور ...

بهتر یه عمر میخواستن عذابت لدن خالتینا.خداروشکر کنسوهرت ادم خوبیه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اقدام کرد ولی نذاشتن

اکی . بهرحال الان دیگه دیره اونموقع باید کوتاه نمیومدی سعی کن بهش فک نکنی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید