2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

134 بازدید | 9 پست
سلام ببخشید من ۴۲ساله باردار در هفته ۱۵هستم بازن بالا .ازمایش قند ناشتا ۱۱۱دوساعته بعد ۱۱۳بود دکتر زنان به من متفکرین روزی یک ونصف داد بنظر شما خطرناک ایا قرص ضرر نداره راهنمایی  کنید

لازمه بخورید نخورید میتونه ضرر داشته باشه 

به سلامت زایمان کنید و بچتونو بغل بگیرید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قند ناشتاتون بالاست،سعي كنيد شيرينيجات و برنج و ماكاروني رو با احتياط مصرف كنيد،دارو رو هم بهتره بريد زير نظر متخصص غدد،

منم ديابت بارداري دارم از هفته ١٤انسولين ميزنم،البته متخصص زنان تجويز نكرد،بلكه معرفي كرد به متخصص غدد

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
قند ناشتاتون بالاست،سعي كنيد شيرينيجات و برنج و ماكاروني رو با احتياط مصرف كنيد،دارو رو هم بهتره بري ...

قند ناشتا 12ساعته من 85بود قند دو ساعته من. بعد خوردن صبحانه 120بده این ؟؟

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
قند ناشتا 12ساعته من 85بود قند دو ساعته من. بعد خوردن صبحانه 120بده این ؟؟

نه خوبه قند ناشتا بايد زير٩٥ و دو ساعت بعدش زير١٢٠باشه

کسی هست در بارداری قرص متفورمین خورده باشه؟

متفورمين از جفت عبور ميكنه براي همين بيشتر متخصصين غدد انسولين تجويز ميكنن،چون انسولين فقط روي بدن مادر تاثير ميزاره و از جفت رد نميشه،ولي خوب بعضي از پزشكان هم اگه مقدار قند زياد نباشه و با يك دونه متفورمين حل شه تجويز ميكنن