2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین بادکنک مشکی بزرگا که توشون کاغذرنگی پرمیکنن.تو اینستا هست برو ببین

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤

من باردار بشم ان شا الله

تا ۵ ماه ب کسی نمیگم

خودت و تو چشم و نظر قرار نده

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

مغازه هایی که تم تولد میفروشن ، تم جشن جنسیت هم میفروشن 

کیک بخر بدون کیک حال نمیده که...

اگه اینستا داری تو اینستا فیلم جشن جنسیت زیاد دیدم من

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

منم تا سه یا 4ماه به کسی نمیگم ولی دوس دارم جشت تعیین جنسیت بین خانواده هامون باشه خوب ادم ارزو داره نباید که فامیل هم دعوت شن که

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

قبلا یه نفر تاپیک زده بود من این ایده رو دادم .گفتم یه بادکنک مشکی بخرین و اگه پسر داخلش گاز ابی و اگه دختر هست داخلش گاز صورتی باشه .و شوهرتون یا اگه شوهرتونم میدونه میخاین به خانواده بگین .خانوادتون سوزن رو بزنن به بادکنک 

از قبل هم بگید کدوم رنگ به معنی کدوم جنسیت هست