2777
2789

دختر و پسر با هم آشنا بودن قبل از اطلاع خانواده ها

هر دو کاملا نسبت به هم شناخت پیدا کردن و تمامی شرایط همدیگر رو پذیرفتن و بهم علاقه دارن 

وقتی خانواده ها مطلع میشن مخالفت میکنن 

خانواده پسر علت مخالفتش این بود که تصمیم داشتن دختر یکی از فامیل ها رو براش بگیرن 

و خانواده دختر هم وقتی مخالفت اونا رو میبینه مخالفت میکنه 

به همین خاطر بین خانواده ها مشکل بوجود میاد

و دختر و پسر از گرفتن عروسی صرفنظر میکنن

یه عقد محضری میرن و بعدش یه رستوران رو کاملا برای مهمون هاشون  رزرو میکنن و بزرگتر ها و اقوام نزدیک هر خانواده به اندازه 25 الی 30 تا مهمون دعوت میکنه شام میدن و تمام

بعدش میرن سر خونه و زندگیشون

از طرفی چون خیلی از هزینه های عروسی و آتلیه و آرایشگاه و....... انجام ندادن

عقد و شام بعدش مهمون ها رو ببرن یه رستوران خیلی لوکس و شیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مشکل داره 

هرچند دلیل خانواده پسر کاملا غیرمنطقیه ولی متاسفانه بهتره این وصلت سرنگیره 

مهم این بود که با هم تفاهم دارن و خانواده بدون تنش و آسیبی رو تشکیل میدادن ولی کو درک؟ 

خب؟

نه

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

اگر کسی زندگیش رو به این شکل شروع کنه و حتی ریالی هم خانواده ها کمک نکنن 

و تمام مخارج بر عهده خود داماد باشه 

این زندگی جای سرزنش و ملامت و تیکه انداختن بقیه رو داره؟؟؟ 

نه خیلیم خوبه فقط کاش لباس عروسو عکسو داشته باشه

دختر خاله ی من به خاطر اختلافات خانوادگی عروسی نگرفت الان هر عروسی میره بهم میریزه ولی به روی کسی نمیاره...

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
اگر کسی زندگیش رو به این شکل شروع کنه و حتی ریالی هم خانواده ها کمک نکنن  و تمام مخارج بر عهده ...

ببین چیزی که دیدم و شنیدم رو میگم اصلا بحث سرزنش بقیه نیست تو ازدواج والدین و دختر و پسر حتما باید راضی باشن وگرنه بعد از ده سال میبینی واقعا این ازدواج اشتباه بوده میگن تو قران هم اومده ولی من ندیدم 

ممکنه باعث مشکل بشه بالاخره تو خانواده نمیشه رفت و آمد نکرد

رفت و آمد داریم ولی کم

هفته ایی یه بار یا دو هفته ایی یبار خانواده همسرم رو میبینم و هر هفته مامان خودم 

من سوالم این هست آیا این سبک شروع کردن زندگی جای سرزنش و تیکه انداختن برای فامیل رو داره یا نه ‌‌؟؟ 

بله مشکل داره  هرچند دلیل خانواده پسر کاملا غیرمنطقیه ولی متاسفانه بهتره این وصلت سرنگیره  ...

زندگی مام با تنش شروع شد روز خاستگاری شوهرم تو پذیرایی و من تو اتاق اشک میریختیم بحث بدی شد...

ولی بعد عقد خوب شد یعنی خانواده ها مجججبور بودن خوب بشن باهم

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

آخه خاله ام هر دفعه که منو میبینه با یه حالت تحقیر و تمسخر خاصی میگه 

خانواده شوهرت برات ارزش قائل نشدن 

برات خرج نکردن

و کلی حرفای دیگه 

خوشبختی رو فقط در خرج کردن میدونه 

من از زندگیم راضی هستم 

هر زندگی بالا و پایین داره 

شوهرم یه سری اخلاق هایی داره که مطابق میل من نیست 

ولی در کل دوسش دارم و کنارش احساس آرامش دارم