2777
2789
عنوان

چیکارکنم آخه؟

112 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ،ما پنجشنبه اثاث کشی داشتیم ،از طرفی هم اول شهریور مادرم عمل صفرا انجام دادن،فقط یه شب تونستم بیمارستان همراهش باشم و فقط بعدش داشتم اثاث خونه جمع میکردم و خواهرم که مجرده مواظب مادرم هستن،حالا بهتره خداروشکر ،پنجشنبه مادرم اینا هم واسه اثاث کشی اومده بودن که کنارمون باشن،و وقتی تموم شد مادروپدروخواهرم رفتن خونه ،و ماهم به اجبار رفتیم خونه مادرشوهرم تا دیشب،حالا به شوهرم دیشب گفتم یه سر به مادر منم بزنیم گفت باشه ،ولی از طرفی خودمون جای سوزن انداختن نیست انقدر وسایلها ریخته وسط خونه ،دست تنها هم هستم چیکارکنم ،نمیدونم برم پیش مادرم که مرد پررو نشه یا خونه رو جمع کنم

برو یکم پیش مامانت بمون اگه نیازداره بهت بعد برگرد خونتو بچین 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمم دلم همینو میگه ،ولی همسرم میگه بعدش هم محرمه منم ۱۰روز محرمو کاری نمیکنم فقط میرم هیئت(همسرمو میگم).بعد اینجوری هم میشه نزدیک به دوهفته سه هفته که اثاث کشی کردیم ولی جا به جا نشدیم هنوز،به خدا حتی قاشق هم پیدا نمیکنم 

نه ندارم،والا خدا هیچ زنی رو تو اثاث جمع کردن محتاج مرد نکنه

اره دقیقا 👌👌👌من بچه هامو گداشتم پیش خ اهرم ی صب تا شب ۸۰درصد کارایی ک مربوط ب من میشد رو کردم 

موند تلوزیون وصل کردن و پرده و ضد عفونی کردن سرویس بهداشتی 

تلوزیونو بعد دو ماهو نیم تازه هفته پیش وصل کردیم 

پرده ها رو داداشم اومد وصل کرد 

شوهرم با هزار تا اه و ناله فقط سرویس بهداشتیو شست 

اره دقیقا 👌👌👌من بچه هامو گداشتم پیش خ اهرم ی صب تا شب ۸۰درصد کارایی ک مربوط ب من میشد رو کردم&nbs ...

الان خونمون پرده نداریم،میگم بریم قیمت کنیم میگه شوفاژ هارو میخوان عوض کنن ،شوفاژ ها زیر پنجره اس و قدیمیه میگه شاید ابعادش با این فرق کنه و پرده حیف بشه و اینا