2777
2789
عنوان

4 روز به موعدم مونده

1011 بازدید | 26 پست

سلام مشکلی نداشتم برای اقدام برای بارداری رفتم ازمایش قبل از بارداری همه چی اوکی بود بهم ویتامین دی داد و فولیک اسید . 

و قرص کلومیفن که از 5 تا 9 پریودی بخورم . 4 روز دیگه موعد پریودمه و زیر دلم حالت پریودی درد میکنه و اعصابم به شدت خورده و کلافه ام . چی کار کنم . نمی تونم دیگه صبر کنم 4 روز و :/

کار شوهرمم تو این گرونی ها به مشکل خورده بهمم ریخته 

ما  3 تا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره بزن دا😁😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عزیزم باردار شدی؟؟ کنجد اومدد بالاخره؟؟؟

اره گلم 😁😁همون روز ک بی بی چک زدم فرداش رفتم ازمایش😄😄گفت مثبته...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
میترسم از منفی :/ تا حالا نزدم  دکتر هم بهم گفت 10 روز بعد از تاخیر بزن :(((((

اهان خب پس صبر کن عزیزم😊

اره گلم 😁😁همون روز ک بی بی چک زدم فرداش رفتم ازمایش😄😄گفت مثبته...

الهی عزیزم مباااارکه خوشحال شدم اون کنجد رفت تو دلت الکی نیست ب نیش پشه هام اعتقاد پیدا کردم😄😄😄😄😍😎 بسلامت بیاد بغلت

ساناز فرهمند هستم کاربر جدید در قالب کاربر قدیم 😊
ایول تو چه جوری هستی ؟ چند ماه اقدامی ؟

ماه نهم اقدامم مشکلی نداریم منو همسرم.این ماه لتروزول مصرف کردم با تزریق دوتا منوتروپین.

لطفا برام دعا کن باردارباشم نی نی سالم وصالح تو دلم باشه.

الهی عزیزم مباااارکه خوشحال شدم اون کنجد رفت تو دلت الکی نیست ب نیش پشه هام اعتقاد پیدا کردم😄😄😄😄 ...

فدات شم گلم😂😂😂😂ولی شوخی شوخی جدی شدا ...