2777
2789
عنوان

ريمل

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 43 پست
نه بابا الان رفتم ديجي كالا تازه تخفيف زده بود،ريمل اسنس كه قبل عيد گرفتم ٢٠ رو گذاشته ٦٥،يه مدل ديگ ...

ن عزیزم من ۲هفته پیش قیمت کردم طرفای ۴۰ بود...قبل از گرونیا ۲۵ تومن بود...از ۱۷ سالگی تا الان این ریملو ستفاده میکنم واقعا حرف نداره...دیرم خشک میشه خیلی عالیه شاید بعضیا فکرکنن چون ارزونه خوب نیست ولی من ازش راضیم واقعا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استفاده كردم ميدونم خوبه فقط زود خشك ميشه نميدونم چرا،الانم قيمتش بالاست،من هفته اي يك يا دو بار ميز ...

من هرروز میزنم من ضربدر ۱۲شو میخرم ۲قطره اب جوش بریزی دوباره مثل روز اولش میشه 

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
نشنيدم اصلااا

جزعه برندهاي خوبيه

چون قيمتش يكممم بالاس همه گير نيس

ولي من چون مصرفم پايينه ميخرمش به نفعمه

اخرين بار يكسال پيش گرفتم

رژ لبشم خيلي عاليه ماندگاريش بالاس

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
زیر۲۰تومت گرفتم اتو مو ریمل وچندتا لاک و گرفتم شد ۱۳۰تومن.. اتو مو روش زده بود۱۰۰تومن..

واقعااا؟؟؟؟

من الان رفتم ديجيكالا فقط ماي قيمتهاش خوب بود همه گرون بود

خيلي گرونه آخه😔

فکرنمیکنم بیو خیلی خیلی گرون باشه

راستش من قیمتاشونو دقیقا یادم نیست چون ۲تاشو که قبلا خریدم یکی هم هدیس اون یکی دیگه هم زنداداشم با چندتا چیز دیگه خرید همه رو باهم حساب کردم نمیدونم اما شما کلا از دیجی کالا نگیر چون اون گرونتر از همه جا میده،خودمم ازش خریدمیکنم گاهی اما درکل گرونه

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
جزعه برندهاي خوبيه چون قيمتش يكممم بالاس همه گير نيس ولي من چون مصرفم پايينه ميخرمش به نفعمه اخري ...

چنده؟يه ساله كه خشك ميشه،قبل عيد مامانم برام يه ريمل از كانادا آورد بلند ميكنه ولي حجم نميده مجبورم ٢ تا ريمل بزنم