2777
2789
عنوان

ريمل

1958 بازدید | 43 پست

بچه ها سلام،ريمل ماي خوبه؟كسي استفاده كرده؟ميخوام بخرم،من مژه هام زياد نيست ميخوام پر و بلند بشه،قيمتشم برام مهمه،ريمل بهتر چي پيشنهاد ميدين؟

من دوره ی دانشجوییم مای استفاده کردم٬ به نظرم اوکی بود. 

اگر یک ریمل میخوای که خیلی گرون نباشه اما خیلی خوب باشه٬ ریمل های برند میبیلین خیلی خوبن٬ همه ی مشخصات ریمل های برندهای خیلی گرونتر رو دارن اما با قیمت مناسبتر.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مای استفاده نکردم نمیدونم چجوریه

اما ریمل رومنس عالیه من که خیلی ازش راضیم مژه هارو بلند و پر نشون میده قیمتشم من تو عید امسال خریدم ۶۰ تومن الان احتمالا گرونتر شده باشه

مای من داشتم راصی نبودم الان اورال استفاده میکنم عالی یعنی جر بهترین ریمل هاست خیلی عالی قیمتش من ۷۵ ۲هفته پیش خریدم

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
برژوا ک درش مسی رنگه خودش مشکیه شبیه گلدونه...فکر کنم طرفای ۴۰ تومن باشه..۳۸اینا باید باشه

نه بابا الان رفتم ديجي كالا تازه تخفيف زده بود،ريمل اسنس كه قبل عيد گرفتم ٢٠ رو گذاشته ٦٥،يه مدل ديگشم پارسال خويدم ١٦ راضي بودم گذاشته ٤٥ خيلي گرون شده،بورژوا رو ٧٠ تومنه

مای من داشتم راصی نبودم الان اورال استفاده میکنم عالی یعنی جر بهترین ریمل هاست خیلی عالی قیمتش من ۷۵ ...

استفاده كردم ميدونم خوبه فقط زود خشك ميشه نميدونم چرا،الانم قيمتش بالاست،من هفته اي يك يا دو بار ميزنم كلا

سلام عزیزم،من ریمل مای تاحالا استفاده نکردم

اما ریمل های خودم بیو و میبیلین هستن،خیلی راضیم عالیه

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤