2777
2789
عنوان

بی بی چک

728 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من سه روزه که ازموعدم میگذره امروز صبح ازمارک مدیکوراستفاده کرده همون دقیقه اول هاله کم رنگ رونشون داد خیلی محوبود.من دورهام ۲۹روزست اولین باره که روبی بی چک هاله محومیبینم خیلی محو.عکسشوندارم چون انداختمش توسطل اشغال.بنظرتون باردارم؟؟ و۱۱ماهه که اقدامم واینکه دردپری شدید دارم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه فردا پرنگ شد يعني درسته

میترسم دوباره بزنم منفی شه بخوره توذوقم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بیشتر ببینید
صددرصد مبارکه عزيزم

ممنون گلم.خداکنه باشه 

بیشتر ببینید
انشالا که بارداری؟ از بده اولیه؟

عزیزم وقتی میگه۱۱ماه اقدام ینی اولیه

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
بیشتر ببینید

عزیزم به هاله دل نبند...نمیگم ته دلت خالی بشه.چون من دو سه بار هاله انداختو پریود شدم.بزار دوروز دیگه بزن انشاالله پررنگ تر بشه😘

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
بیشتر ببینید
انشالا که بارداری؟ از بده اولیه؟

نه بارداری دوم میشه وبچه سومی میشه اگه حامله باشم دوقلو پسرودختر دارم

بیشتر ببینید

اگ دردمثل دوران پری داری وهمش میگیره و ول میکنه‌.یاترشح لزج سفیدرنگ داری احتمالابارداری

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟