2777
2789
عنوان

پدرم یک ادم...

223 بازدید | 11 پست

از پدرم متنفرم زیرا یک ادم وحشی که با رفتارش مادرم را به کشتن داد یک بازنشسته نظامی عقده ای با خانواده مشکلات اعصاب و سنتی و از بدو ازدواج با مادر اورا کتک و زجر داد و خانواده ام را با رفتار وحشیانه اش زجر داد 

بابا لنگ دراز عزیزم... تو هرگز جوابمو ندادی در حالی که خیلی مهمه ...

منم یکی مثل پدر شما رو میشناسم که مامانه دسته سه تا بچه اشو گرفت و از ایران رفت. حالا باباهه مونده که داره تو نکبت و تنهایی زندگی می‌کنه. خدا لعنتش کنه‌. خیلی ظلم کرد به زنش

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي سخته ميفهمم چي ميگي ناراحت نشو مادرها هم مقصرند بايد همون اول ميرفتن و توسري خور نميشدن اما اينج ايرانه وفكر كردن بايد بسوزن وبسازن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
خيلي سخته ميفهمم چي ميگي ناراحت نشو مادرها هم مقصرند بايد همون اول ميرفتن و توسري خور نميشدن اما اين ...

صد در صد مادرها مقصرن که با چنین هیولایی ادامه میدهند به نیت زن زندگی و حیا داشتن ولی درک نمیکنن تو خودتو تو اتیش سوزوندی تکلیف اون پنج تا بچه ک ازین وحشی زاییده شدن و قراره تو این دنیا زندگی کنن چی میشه 

بابا لنگ دراز عزیزم... تو هرگز جوابمو ندادی در حالی که خیلی مهمه ...

اتفاقا بابای منم نظامیه اصلا هم خشن نیس ربطی ب نظامی بودن نداره 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

صد در صد مادرها مقصرن که با چنین هیولایی ادامه میدهند به نیت زن زندگی و حیا داشتن ولی درک نمیکنن تو ...

من درکت میکنم بابای من هم بازنشسته نظامیه و زندگی من و خواهرهام را نابود کرده.   

صد در صد مادرها مقصرن که با چنین هیولایی ادامه میدهند به نیت زن زندگی و حیا داشتن ولی درک نمیکنن تو ...

سلام ازدواج کن به همسرت بگو گوش مالی بهش بده مردک رو

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜