2777
2789
عنوان

نذري عاشورا

251 بازدید | 23 پست

خانوم ها واسه عاشورا يه نذري دارم 

خداروشكر خدا حاجتم رو داده

ميخواستم بپرسم بين شير كاكائو و شربت كدوم خوبه؟

چون هوا گرمه ميگم يه چيز خنك باشه بهتره

از ي طرف هم ميگم بد نيس عاشورا شربت بديم؟شير كاكائو هم خودم ميخوام درست كنم با پودر كاكائو و شربت

سلام نذرتون چی بود ؟....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

قبول باشه عزیزم 

شربت بهتره 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شب حضرت علي اصغر نذر شير كاكائوي خنك دارم البته اماده ميخرم ولي عكس العمل مردم خوبه، خوششون ميا ...

قبول باشه عزيزم 

فك كنم اماده هزينه ش بيشتر ميشه

من تعداد زياد هم ميخوام بدم اخه

مرسي عزيزم بد نيس عاشورا شربت بدم؟

نه عزیزم 

شهر ما هم چون گرمسیریه شربت میدن

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !