2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی که اول عروسی کرده بچه دار نمیشه یا اونی که تا چهل روز عروس اولی تموم نشده عروسی کرده؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

مزخرفات چیه بابا🤦‍♀️

اب چله.....😐

قدیمیا زیاد چیزی میگفتن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

ببخشید گلم اب چله چی 🤔🤔🤔🤔

همسایه مون زایمان کرد اب چهله که غسل میکنن داد بهم  من ریختم روم 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

ما و دوست شوهرم که همسایه شونه با فاصله یک شب عروسی گرفتیم.

ما یک شب جلوتر از اونا عروسی کردیم.

دوسه روز بعد عروسی یهو از جلو خونه شون رد میشدیم شوهرم زد به سرش گفت بریم یه سری بهشون بزنیم.

پاشدیم رفتیم یکم نشستیم و تبریک گفتیمو پاشدیم.

دختره جهزییه صدمیلیونی اوورده بود.خونه ای هم که ساخته بود پسره خیلی بزرگ و دوبلکس بود.یه پله ی مارپیچی وسط خونه میخورد به طبقه بالا که اتاق خوابشون بود خلاصه نمیدونم چشمشون کردیم یا به قول شما چله مون افتاد بهشون.از اونجا که اومدیم بیرون سه روز بعد فهمیدیم زن دوست شوهرم قهر کرده رفته.بخدا یک هفته هم زندگی نکردن.

تا الان که هفت سال میشه.حتی جهازشم نبرد.یک سال بعد اومد جهازشو جمع کرد برد.تا همین الانم نه طلاق گرفتن نه برگشت😨