2789
عنوان

معاینه لگنی

205 بازدید | 14 پست

دوستان عزیز سلام

خواستم بپرسم کسی تجربه معاینه لگنی برای تشخیص لینکه میتونی طبیعی زایمان کنی یا نه، رو داره؟

تو چند هفتگی معاینه شدین و اینکه درد داشتین؟

لک بینی همه بعدش دارن؟

ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصولا از طریق واژن دهانه رحمو معاینه میکنن تا زایمان شروع شه. معمولا هفته های اخره مثلا38_39

دکتر من این هفته میخواد معاینه کنه که تو هفته 36 هستم!

گفت با معاینه بهت میگم طبیعی میتونی یا نه

الان برای شروع زایمان خیلی زودهههه

وارد هفته ۳۷ ک میشی معاینه میکنن بعضیا لکه بینی  دارن بعضیا ندارن من داشتم دو روز 

قرارم نیس معاینه بشی زایمان کنی ک😐

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

وارد هفته ۳۷ ک میشی معاینه میکنن بعضیا لکه بینی  دارن بعضیا ندارن من داشتم دو روز  قرارم ...

خیلی ها میگن ما که معاینه شدیم دو روز بعد زایمان کردیم!

تحریک میکنه برای زایمان

نمیدونم

خیلی ها میگن ما که معاینه شدیم دو روز بعد زایمان کردیم! تحریک میکنه برای زایمان نمیدونم

والا من ن الان ن بارداری اولم تحریک نشد😐خیلیام دیدم اینحوری بودن

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید