2777
2789
عنوان

مشهدیاکمک

136 بازدید | 19 پست

خانوما سلام صبح بخیر

من ان شاءالله20ام مشهدهستم امامحرم شروع شده

میخواستم بپرسم باغ وحش و شهربازی بازه یابخاطر ایام محرم تعطیله؟؟حال وهواش. واینک توی محرم خیلی شلوغه؟

ممنون میشم کمک کنین

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

مشهد همیشه تابستوناش شلوغه مخصوصا شهریورش محرم منظورتون عاشورا و تاسوعای.بله تو ماه محرم هم بازه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مشهد همیشه تابستوناش شلوغه مخصوصا شهریورش محرم منظورتون عاشورا و تاسوعای.بله تو ماه محرم هم بازه&nbs ...

براتاسوعاعاشورا فکرنکنم اونجاباشم فقط4روزاونجام

20تا24..ممنون مطمئنی ک بازه؟؟

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالامن برام سواله پاساژای ۱۷شهریور ساعت کاریشون چطوریه؟

از صبح ساعت نه و نیم... یکسرررررره بازه تاااااا ساعت ده و نیم شب

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
براتاسوعاعاشورا فکرنکنم اونجاباشم فقط4روزاونجام 20تا24..ممنون مطمئنی ک بازه؟؟

برا چی باز نباشه ؟؟؟؟!!

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
اره بابا بازه ولی باغ وحشش هیچ بدرد نمیخوره

چرا

هر زمان اومدین مشهد از راننده های اطراف حرم سوال کنید اونا از همه جا خبر دارن در ضمن من مشهدم اگر ت ...

اره خیلی خوب میشه ممنون عزیزم

برا چی باز نباشه ؟؟؟؟!!

میگم شایدبخاطرمحرم