2777
2789
عنوان

سرزنش شوهر

836 بازدید | 15 پست

سلام خانما.من 8 ساله ازدواج کردم و یه بچه 3 ساله دارم .شوهرم کارمنده و درامدش بد نیست خانواده خیلی خوبی هم داره.مسئولیت پذیر و کاریه و خیلی حُسن ها داره.یه ایراد بزرگش اینه که با غریبه ها مهربون و خوبه بخصوص با دوستاش ولی کسایی که دوسش داره و دوسش دارنو اذیت میکنه مدام سرزنش و سرکوفت میزنه پدرومادرشم ازش عاصی ان من که جای خود داره

مثلا کوچکترین ضعفی داشته باشه کارم شروع به سرزنش میکنه منتظره یه چیزی شه عصبانیتشو سر من خالی کنه

مثلا دیشب مارو برد یه پارک و بهمون شام داد و خوش گذشت موقع برگشت من وسایلو نامرتب گذاشتم تو صندوق شروع کرد که تو شلخته ای .ای خدا چقدر زن بدی هستی چرا سلیقه نداری و ....انقدر دلم شکست و گریه کردم 

نمیدونم باید چیکار کنم جالبه که هنوز حرفاش برام مهمه و نیش داره و ناراحتم میکنه ....

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

همه منو بخاطر کدبانویی و آشپزی و همه چیم تحسین میکنن ولی شوهرم منتظر یه خطاست

کلا استاندارد تمیزی و سلیقه هامون متفاوته اون وسواسه من عادی

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم بهش سرکوفت بزن حالش جا بیاد

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
خیلی سخته دل آدم میشکنه 

بله درک میکنم

همین امشبم جلو جمع دلمو شکست و خوردم کرد.من دیگه کم کم‌دارم عادت میکنم ولی متاسفانه قلبم همش ب درد میاد.

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه  

نق نقو هست شوهرت دیگه بعضی مردا اینجورین نمیدونم بشه تغیرشون داد یا نه ولی من یکی از نق شنیدن متنفرم یعنی دیوانه میشم خودمم به هیچ وجه اهل نق زدن نیستم اگه هم کسی کوچک ترین نقق بزنه سریع میگم بس کن وگرنه یه چی میگم بهت اونم بس میکنه 😁

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
تو هم بهش سرکوفت بزن حالش جا بیاد

انقدر شخصیت محکمی داره بخاطر تربیت با اعتماد بنفسش که اصلا مهم نیست براش 

همین زیادی رو دادن پدرومادرش به بچه ها بلای جونشون شده

نق نقو هست شوهرت دیگه بعضی مردا اینجورین نمیدونم بشه تغیرشون داد یا نه ولی من یکی از نق شنیدن متنفرم ...

بخدا منم دیوانه میشم از دستش یعنی وقتی کنازشم 90 درصد مواقع دارم  بشدت حرص میخورم

بخدا منم دیوانه میشم از دستش یعنی وقتی کنازشم 90 درصد مواقع دارم  بشدت حرص میخورم

سعی کن بیتوجه باشی حتی اگه شده به ظاهر الکی شاید دست برداشت 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
سعی کن بیتوجه باشی حتی اگه شده به ظاهر الکی شاید دست برداشت 

خیلی تو این چند سال راه ها رفتم ولی درست نشده 

خیلی تو این چند سال راه ها رفتم ولی درست نشده 

خب پس این اخلاق بدشو به پای تمام خوبیاش بپذیر عزیزم و سعی کن از زندگی لذت ببری ... 

عزیزم شما شوهرت اصلاح شد؟مم این مشکلو الان دارم خیلی دلسردم....

از وقتی بیشتر به خودم رسیدم و تاقچه بالا گذاشتم و سر هرچیزی قیامت به پا کردم و مظلوم نیستم خیلی بهتر شده