سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
مونا بانکی پور اول دبیرستان همکلاسی من بود یادمه وسطای سال اومد توی کلاسمون و پیش من مینشست خیلی دختر خوبی بود ازش پرسیدم از کجا اومدی گفت از استانبول خلاصه مدت کوتاهی توی مدرسه ی ما بود بعد هم رفت خیییلی مووودب و باااکلاس بود
خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
الان اینجا داره ادای مردارو در میاره یا کلا نقشش مَردونه اس؟؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
اون دختره توی اوای باران هم توی یه فیلم نقش یه سرباز رو داشت😐😐😐
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))