2821
2789
عنوان

وسواس فکری

413 بازدید | 34 پست

سلام دوستای گلم...کسی اینجاهست ک وسواس فکری داشته باشه..یا درمان کرده باشه...من وسواس فکری دارم ..میشه یکم راه کار بدین و کمک کنین

میاین گروهم؟                                                           کلی هنر دستای باحال و قیمت مناسب دارمااااا                  https://t.me/joinchat/KrF3gFQBlXPLhMt69pzs_A

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من شبا که میخوام بخوابم یا مواقعی که تنهام میاد تو ذهنم

فکر میکنم بعد مرگ چی میشه سرنوشت ما 

اگه میگن اون دنیا هست تا کی باید بمونیم اونجا

اونقدر تو این فکرا غرق میشم تا حالم بد میشه حتی شده که جیغ زدمه از ترس و از اتاق بیروون میپرم تا از سرم بره

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

من همش نگرانم  همش فکر میکنم مرگ های عجیب سراغ خودم خانوادم میاد مثلا ابجیم نزدیک پنجره ک میشه جیغ میزنم ک دور شه یا میخواد گاز روشن کنه روشن نمیشه همش حس میکنم گاز الان منفجر میشه یا همش توهم زلزله دارم فکر میکنم میخوابم شبا قراره زلزله بیاد و.......

آره اینم وسواس فکریه دقیقا

خو نمیدونی واسه درمانش چه بایدکرد

من چون میگرن عصبی دارم قرص اعصاب هم خوردم ولی واسه این دکتر نرفتم تا حالا

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
اوووف منم اینجوریم  دارو نخوردی شما؟

یه مدت خوردم ولی شدیدا حالم بد شد قط که کردم به مرز جنون رسیدم دیگه آخر خط بودم که تصمیم گرفتم حالمو خوب کنم یک سال تمرین کردم که خداروشکر خوب شدم والان به اون فکرا میخندم

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
خو نمیدونی واسه درمانش چه بایدکرد من چون میگرن عصبی دارم قرص اعصاب هم خوردم ولی واسه این دکتر نرفتم ...

حتما برو روانپزشک و درمان کن و از دارو نترس 

این افکار باید کنترل شن وگرنه به مرور هی بزرگتر و قوی تر میشن و خیلییییی آزاردهنده تر

باید اون فکرا نترسوننت باید بخندی بهشون 

مثلا اگه مرگ بهفکرت میاد باید بخندی بگی بیخیال بابا

اولش خیلی خیلی خیلی سخته ولی کم کم یاد میگیره ذهن 

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز