2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو تو درد سر ننداز نگا به دوستات نکن زندگی آروم و بی دغدغه داشته باش.

من دوست شدم یه مدت بعد ازدواج کردیم درسته از زندگیم راضیم عاشق همدیگه ایم ولی گاهی یه حرفی یه چیزی توسری میشه واس آدم یا موقع دوستی خیلی اذیت شدم من چ ازطرف خونوادم چه از طرف شوهرم

بستگي ب انتخابت داره

دوست پسرت ادم خوب و خانواده داري باشه 

با شخصيت باشه و از اول همه شرايطش بسنجي بعد وارد رابطه بشي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

دوس پسر ب قصد ازدواج خوبه من خودم مخالف ازدواج سنتیم بری با صدنفر بچرخی اشتباه محضه ولی عاشق شدن جرم نیس

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
خودتو تو درد سر ننداز نگا به دوستات نکن زندگی آروم و بی دغدغه داشته باش. من دوست شدم یه مدت بعد ازد ...

نظرم ب نظرت نزديكه  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بستگي ب انتخابت داره دوست پسرت ادم خوب و خانواده داري باشه  با شخصيت باشه و از اول همه شرايطش ...

این که دیگه دوسپسر نیس این آقا اسمش شوهره

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷