2777
2789
عنوان

اگه شما بودید...؟؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 107 پست

به نظرم فقط یه تبریک بگو . تیکه و طعنه و اینا رو ولش کن . اصلا کاری کن که بفهمه برات مهم نیست . من تو همچین موقعیت هایی بودم خودم هی پیش نهاد میدم به طرف برو بخر . ...بیشتر بخر ...سنگین تر بخر 😆😆😆شیرفهم شده برام مهم نیس 😁

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
يعني واقعا انگشترتو گذاشتي اينستا نظر سنجي كردي؟! 😂😂😂😂 نكن اينكارو خواهر گلم  اگه خوشگله ...

نه عزیزم انگشتر خودم نبود...

نمونش بود تو اینستا گذاشتم گفتم نظرتون؟؟؟‌

استوری گذاشته بودم گلم

اشتباه فهمیدی تازه عکسشم از توی گوگل برداشتم

خاستم ببینم نظر دختر خاله هام چیه ک اونم دید

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به نظرم فقط یه تبریک بگو . تیکه و طعنه و اینا رو ولش کن . اصلا کاری کن که بفهمه برات مهم نیست . من ت ...

اووون خیلی مارمولکه اگرم ریکلس باشم کاری میکنه ناراحت شم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
یه زن تجمل گراست... ک می خاد از هیچککککس کمتر نداشته باشه یبار اتفاقی رنگ موهامون مثل من شد  ...

ببین یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم عزیزم گرچه زندگی شخصیه هرکس مربوط به خودشه سعی کن باحرف بسوزونیش پولاتو پسندازکن یه دفعه یه چیزی بخر که برات یه سرمایه کوچیک باشه اینجوری بیشتر میسوزه ها چون اون هرچیم بخری صددرصد میخره 

نه عزیزم انگشتر خودم نبود... نمونش بود تو اینستا گذاشتم گفتم نظرتون؟؟؟‌ استوری گذاشته بودم گلم اش ...

اهان فك كردم انگشتر خودت😘ببخشيد 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

یه همسایه داشتیم از قضا یه زن داداش داشت شکل جاری شما

میگفت هر کدوم از ما خواهرا و خواهرزادها چیزی بخریم اونم پشت بندش میره میگیره

اونا هم با هم ریختن رو هم میرفتن چیزای الکی میخریدن که به کار نمیرفت اون بدبختم میرفت میخرید حالا فکر کن تو یه هفته با هر کدوم یه وسیله گرفتن اونم میرفت تقلید میکرد و عینشو میگرفت

خوب اونی که این وسط ضرر کرد کی بود.....

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

[QUOTE=68447583]ببین یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم عزیزم گرچه زندگی شخصیه هرکس مربوط به خودشه سعی کن باحرف بسوزونیش پو ...[/QUOT

البته من فعلا رفتم تو کار سکه حتی از این سکه های پارسیان میخرمو پس انداز میکنم گاهی اوقات

اهان فك كردم انگشتر خودت😘ببخشيد 

فدای سرت گلم

ن نبود مال خودم اون تا دید فهمیدو رفت یه گنده ترشو خرید 

یه همسایه داشتیم از قضا یه زن داداش داشت شکل جاری شما میگفت هر کدوم از ما خواهرا و خواهرزادها چیزی ...

جاریهه

وضع ماليه كدومتون بهتره؟

اون شوهرش کارمند بانک

من اگه خدا بخاد ماه دیگه شوهرم استخدام مخابرات میشه  جزو کارمنداش

دعا کنید درست شه

اووون خیلی مارمولکه اگرم ریکلس باشم کاری میکنه ناراحت شم

شوهرم چک داشت ۳میلیون ۷۰۰هزار کم داشت باور کن پول تو جیبیامو که شوهرم بهم میداد خرج نمیکردم جمع میکردم عوضش چیزی میخاستم بهش میگفتم من بدون تو خرید نمیرم اونم جوگیر میشد میومد😂😂وقتی هم میرفتیم مجبور میشد خودش حساب کنه دیگه نمیتونس وایسته من حساب کنم واسه همین پولامو دست نخورده موند روز چکش واقعا دستش خالی بود دلم سوخت آوردم بهش دادم اگه پولم نبود صب چکش برگشت میخورد چون کاسبه میخاس بره روبزنه به کسی که چکش پاس شه پولمو بهش دادم باورکن تا ۲تومنی و۱۰۰۰تومنی هم تو پولام داشتم شوهرم بهم گفت اینارو رفتی گدایی کردی خانوم😂😂😂😂😂