2777
2789
عنوان

اگه شما بودید...؟؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 107 پست
وقتی باحرص بگی میفهمه داری میسوزی سعی کن باشوخی وخنده بگی

نه من درکل ادم ریلکسیم خصوصا تو جمع

ولی عزیزم چرا بسوزم ... اون عقده ای تشریف داره خیلی...و ندیده

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

یه چیزی که میخره بگوووو وای یادش بخیر من عین اینو چن سال پیش داشتم الان دیدم یادش برام زنده شد یامیری خونش ایراد بگیر که چرا کف پذیراییت لکه داره یا چرا گرد رو میز نشسته پاک نکردی واسه یه خانوم خونه دار زشته ها من جاریتم یه غریبه ببینه پیش همه میگه ازشما بعیده شماباید بااین سن تجربتون بالا باشه😂😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیزی که میخره بگوووو وای یادش بخیر من عین اینو چن سال پیش داشتم الان دیدم یادش برام زنده شد یامیر ...

خخخخ 

عزیزم اون جاش ک بشه خیلی سلیتس...

دادو ببداد را میندازه..ـ...😀

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
مثلا میگم گلم منظور خاصی نداشتما ناراحت نشی یه وقت خواهری

ن عزیزه دلم😘

باورت میشه از تحمل و سیاستو این کارا جلوش خسته شدم دوس دارم کارایی کنم ک کم بیاره دنبال راهم

تو مهنازم دوست من نیستی؟جاریش دقیقا همینه ک میگی،خیلی وسایلشون شده مثه هم،حتی قاب موبایل،لباط بچه،دکوری خونه،اخرش به جاریش و بدهرشوهر گفت اینطوری باشه وپکات میکنم، باهاتون،من جیرم یه چیز 200 تومنی میخرم،توی میری کپی همون ولی اشغال و 50 تومنی میگیری،اعصابم خورد میشه،همه چیمون شده مثه هم

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
خب توهم راه بنداز چیزیم شد بگو من بهش گفتم اینجا کثیفه چیز بدی نگفتم شلوغش میکنه

واسه تنوع خوبه هاا اره

باورت میشه از تحمل و سیاستو این کارا جلوش خسته شدم دوس دارم کارایی کنم ک کم بیاره دنبال راهم

تو مهنازم دوست من نیستی؟جاریش دقیقا همینه ک میگی،خیلی وسایلشون شده مثه هم،حتی قاب موبایل،لباس بچه،دکوری خونه،اخرش به جاریش و برادرشوهرش گفت اینطوری باشه باهاتون کات میکنم،،من میرم یه چیز 200 تومنی میخرم اصل و آس،توی میری کپی همون ولی اشغال و 50 تومنی میگیری،اعصابم خورد میشه،همه چیمون شده مثه هم،اصلا تا یه چی میری جاریش خواب و خوراک نداره تا مثه همونو بخره

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
حالا که میخای تلافی کنی تا ته پاش وایستا دوبار که پا پس بکشی فک میکنی نمیتونی ازپسش بربیای

میگم دیگه باید روشو کم کنم

تو مهنازم دوست من نیستی؟جاریش دقیقا همینه ک میگی،خیلی وسایلشون شده مثه هم،حتی قاب موبایل،لباس بچه،دک ...

نه عزیزم نیستم

ولی این جاری ای ک تو میگی وضعش خرابه ها

باید بره پیش مشاوری چیزی😦

يعني واقعا انگشترتو گذاشتي اينستا نظر سنجي كردي؟! 😂😂😂😂

نكن اينكارو خواهر گلم 

اگه خوشگله ك مباركته ميگن فخر نفروش 

زشت باشه هم ك خريدي نميتوني عوض كني 

پس نزاري بهتره

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
والا خو حرصم دراومد ازدست جاریت یعنی چی اینقد چشم وهم چشمی

یه زن تجمل گراست... ک می خاد از هیچککککس کمتر نداشته باشه

یبار اتفاقی رنگ موهامون مثل من شد 

سریع گفت اع مث رنگ موهای قبلی منه  ک دقیقا... می خاستم بترکونمش یعنیییی

الان این ماه حدود ١٠٠ پول دستمه می خام یچی بگیرم حرصش دربیاد