2777
2789
عنوان

کنکور۹۷

237 بازدید | 25 پست

دوستان کیا امسال کنکور دادن😢من منطقه۲ترازمم۷۷۰۰ولی رتبم ۲۵۰۰۰شد 😭الان استرس دارم هرچی ب نتایج نزدیک میشم .ب نظرتون پرستاری یا هوشبری یا اتاق عمل یا مامایی میشه قبول شد؟😂توروخدا اگ مشابه رتبم رو دیدید ک قبول شدن بگید😭😭

تربیت معلم برو😢منم کنکور دادم ولی افتضاح بود نمیدونم چجوری بخونم امسالو ک بتونم برم تربیت معلم😔😔

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تربیت معلم برو😢منم کنکور دادم ولی افتضاح بود نمیدونم چجوری بخونم امسالو ک بتونم برم تربیت معلم😔😔

تربیت معلم زدم با اینکه همه شرایطشو داشتم اما مصاحبه دعوت نشدم انتخاب ۶۷تا۷۱بود.اللن از ی جا دیدم ممکنه انتخابای قبلو رو قبول شده باشم ک دیگ ب انتخابای بعدی نرسید

ملی فک نکنم شاید ازادزقبول شی کدوم دانشگاهها و شهرارو زدی؟؟

رشت خودم رشتیم.ساری.بابل.امل .کرج.قزوین.خلخال.سراب.ساوه.قم .شاهرود نیم سال دوم.زابل نیم سال دوم.جیرفت .اراک.کرمان.جهرم😂تبریز.مراغه.کاشان

من تو تخمین رتبه قلم چی دیدم بیست و نه هزار گرفته بود پیراپزشکیه قم ولی نمیدونم راسته یا نه😯اگه اشتباه نکنم اتاق عمل بود

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
تربیت معلم زدم با اینکه همه شرایطشو داشتم اما مصاحبه دعوت نشدم انتخاب ۶۷تا۷۱بود.اللن از ی جا دیدم مم ...

ان شاالله ی چیز خوب بیاری و بری دانشگاه😍😍

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

رشت خودم رشتیم.ساری.بابل.امل .کرج.قزوین.خلخال.سراب.ساوه.قم .شاهرود نیم سال دوم.زابل نیم سال دوم.جیرف ...

وا عزیزم جیرفت نمیزدی 

راجب اون حرفتم که انتخابای قبلیو شاید قبول شدی درست نیس چون اگه یه رشته ای بیاری تو کارنامه سبزت هست مثلا اگ تو یکی از قبل تراز تربیت معلم رو قبول میشدی تربیت معلم هم بعد از اون میره تو کارنامه سبزت و میتونی یکیشون رو بری 

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

دختردایی من ۲۵۰۰آوردولی تربیت معلم قبولش نکردن.رتبش هم عالیه

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋