2777
2789
عنوان

+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 132 پست
این پنکیک صبحونه اولین باردرست کردم ،میدونم زشت شده حوصله نداشتم تزیین کنم ولی خیلی خوشمزه میشه واقع ...

وای نیلوفر جون چ قدر با حوصله هستین شماا .چن سالتون هست؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش به حالتون من یکم تنبلم

ای جان بخوای انجام بدی هم باسلیقه ای منم تنبلم ولی ازوقتی نامزد کردم ترسیدم گفتم دست بکارشم بذار دستور پنکیک بذارم خیلی خوشمزس

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
والا پنج تومن بود الان شایدبیشترشده

اوووف قیمتش کمه گفتم شاید بیشتر باشه .شما واسه مواد سالاد ماکارونی که توش ریختی چیا رو ریختی؟؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
اوووف قیمتش کمه گفتم شاید بیشتر باشه .شما واسه مواد سالاد ماکارونی که توش ریختی چیا رو ریختی؟؟؟

کالباس و خیارشور سیب زمینی نگینی ابپز همه مواد نگینی خوردکن ،نمک وفلفل سس مایونز،ذرت کنسروی

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
کالباس و خیارشور سیب زمینی نگینی همه مواد نگینی خوردکن ،نمک وفلفل سس مایونز

مرسی😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز