2777
2789
عنوان

+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایناروازپیجای اشپزی برداشتم ..عکسایی ک میذارم نتی هست..ولی اره باقالبه

اها واسه مهمونی دادن چن ساعت وقت میزاری

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چن ساعت وقت گذاشتی ؟؟؟؟

از دوشب قبلش دسرو سالاد الویه و سالاد ماکارونیو درست کردم،ولی تزیین دسروقبل سرو باید انجام بدین اون سنگ خوراکیا وقلبا زود اب میشه

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
تربچه عزیز البته بصورت گل همون مدل ک توسبزی خوردن برش میدین برگام ریحونه

چ جالب نمیدونستم توی شله زرد هم واسه تزئین از تربچه میشه استفاده کرد

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چ جالب نمیدونستم توی شله زرد هم واسه تزئین از تربچه میشه استفاده کرد

نه عزیزم من فکر کردم جامبو شلز رومیگین

از دوشب قبلش دسرو سالاد الویه و سالاد ماکارونیو درست کردم،ولی تزیین دسروقبل سرو باید انجام بدین اون ...

مرغ و فسنجون بود غذا هات دیگه چی بود؟؟؟؟؟

چ اسم عجیبی داره چی توش هست چ جوریه

هرچی ک بخاین من سالاد ماکارونی ریختم،جامبو شلز اسم اون پاستاهاشه،ک میتونین سرد یاگرم درستش کنین،سرد مثلاتوشو باسالادماکارونی پرکنین البته دیگ تومواد سالادماکارونیتون ماکارونی نریزین چون اون شلز خودش پاستاشه،یا مواد لازانیارو بریزین وپنیر پیتزا بذارین مایکروفر اب شه

هرچی ک بخاین من سالاد ماکارونی ریختم،جامبو شلز اسم اون پاستاهاشه،ک میتونین سرد یاگرم درستش کنین،سرد ...

اگه بخوای بزاری تو ماکروفر قبلش باید جوشش بدی؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز