2777
2789
عنوان

+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 132 پست
مرسي عزيزم من هشت ساله ازدواج كردم و به اشپزي و شيريني پزي خيلي علاقه دارم از سايت شف طيبه خيلي چي ...

خیلی خوبه اما من به شیرینی پزی و اینا زیاد علاقه ندارم و بیشتر ژله و غذاهای رنگارنگ دوست دارم یه ساله عروسی کردم و هر بار مهمونی میدم چند جور غذا درست میکنم و سفره خوب میندازم ولی دل به چسب خودم نیست .یکمم تنبلم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اين يه پيش غذاي ساده است، اسمش پين ويل گوشته، با خمير يوفكا اماده درست كردم، از همون سايتي كه گفتم ي ...

توش ی هست

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
استارتر ببخشید خودم هر کاری کردم تاپیکم ثبت نشد بچها چطوری تاپیک های قبلمو پاک کنم هرچی هم میرم تو ا ...

من واقعن بلد نیستم

خب عیب نداره عکسشو بزار 

الان خجالت می کشم جلو بابام برم بردارم از تو یخچال عکس بگیرم

رفت می فرستم😂😂

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز