2777
2789
عنوان

عجبا

79 بازدید | 11 پست

الان از طرح سالم سازی دریا برگشتم .اول که رفتیم گفتن ورودی ما رو بگو چشا گرد نفری دو تومن.یه سری مادر و دختراش اومدن گفتن مگه دریا پولیه مال شماست خانمه که اونجا بود داد زد گفت همکارهاشو غریق نجاتها جمع شدن داد و بیداد که پول باید بدید اینام میگفتن ما کیف نیاوردیم پول نمیدیم مگه دریا مال شماست خلاصه اخرش با گمشو برو بیرون  و دادو هوار و ناسزا هر دوطرف ،ردشون کردن رفتن. منم به اون خانمه دم در ورودی  لااقل به نوشته بزنید معلوم باشه همه که کیف پول نمیارن اکثرا با ساک و حوله از دم محل اقامتشون  میان تو افتاب دیگه حسش نیست برگردی پول بیاری جوابمو نداد رفت تشست رو صندلیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون باردارم تو اب نرفتم بعد رفتم اونجا چند تا صندلی با طناب رو هم بسته بودن گفتم چند گفت هزار گفتم خورد تدارم 50 دارم گفت اشکال نداره رفت خورد کرد 48 داد گفتم دو تومن گفت اره دو تومنه

خلاصه صندلی اوردم تو سایه نشستم با مانتو فقط شالم دراورد داشتم تو تینی سایت میچرخیدم خانمه که همون اول تشسته ورودی میگیره اومد گفت شما برا چی موبایل اوردید گفتم باید پس میدادیم گفت بله گفتم باشه اومدم گفتم حوصله ام سر میره میشه با چسب رو دوربینشو بپوشونبن گفت نخیر باید تحویل بدید هزار تومن هم هزینه نگهداری موبایل😨

خلاصه پشیمون شدم گفتم عجب غلطی کردم نمیخواستم شنا کنم این همه تو افتاب اومدم اینجا اصلا برمیگردم گفتم صندلیم الان کرایه کردم هر کی میخواد بردار بشینه رفتم لب اب با مامانم و دخترم دست تکون بدم خداحافظی کنم  دیدم صندلی منم برداشتن گذاشتن پیش همون خانمه که ورودی میگرفت تا کسی نشینه روش 😃