2777
2789
عنوان

پوشک نوزادی🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 105 پست
من گفتم شما ندارید؟من اصلا به شما گفتم ما میخوایم چیکارکنیم؟با استاتر بودم پریدین وسط یاد بگیر نه د ...

خدا ندونست بازم به خرش شاخ داد نزنی دل رودمونو پاره کنی حالا این یدونرو اوردی دیگه از این غلطا نکن نه پولشو داری نه شعورشو...

خدا ندونست بازم به خرش شاخ داد نزنی دل رودمونو پاره کنی حالا این یدونرو اوردی دیگه از این غلطا نکن ن ...

تربیت نداری متاسفانه

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلت اینه بچه ای ذوق کردی حامله شدی، یکم سختی زندگی بکشی درک میکنی تو این قرن هم میشه قناعت کرد تا ...

مگه به سنه؟از لحاظ عقلی خداروشکر اینقدر میفهمم که تو کاری که بهم مربوط نیست نظر ندم

با عقده ها بحث نمیکنم

تربیت نداری متاسفانه

بی ادب تو هستی که تو یه جای عمومی که واسه نظر سنجی گذاشتن میای میگی به کسی ارتباط نداره.....یعنی تو میگی استارتر تاپیک واسه تو شروع کرده که چرت میگی!!اول فرهنگ استفاده از وسیله یاد بگیر بعد بیا

مشکلت اینه بچه ای ذوق کردی حامله شدی، یکم سختی زندگی بکشی درک میکنی تو این قرن هم میشه قناعت کرد تا ...

من درمورد خودم کاملا با این اوضاع با اینکه شوهرم دستش به دهنش میرسه خیلی کم خرجی میکنم

اما وقتی نمیتونم یه پوشک بخرم برای بچم و سختی دادن به خودم بچمو قناعت میدونم غلط میکنم اصلا بچه بیارم

الان پوشک نخریم هی به اسم قناعت هرچیزی که نیازه رو هم تا اخر عمرش ازش دریغ میکنیم

قضاوت کردید باز ومطمئنم سرتون میاد

بی ادب تو هستی که تو یه جای عمومی که واسه نظر سنجی گذاشتن میای میگی به کسی ارتباط نداره.....یعنی تو ...

من گفتم با استارتر بودم که میخوام چیکارکنم شما پریدی وسط حرف ما

واینکه با حالت مسخره هم درموردم حرف میزنی

من کوچکترین توهینی نکردم ولی شما چیزی که لیاقت خودته رو گفتی

این بی تربیتی نیست چیه پس

خدا ندونست بازم به خرش شاخ داد نزنی دل رودمونو پاره کنی حالا این یدونرو اوردی دیگه از این غلطا نکن ن ...

خدا ندونست بازم به خرش شاخ داد نزنی دل رودمونو پاره کنی حالا این یدونرو اوردی دیگه از این غلطا نکن نه پولشو داری نه شعورشو

اگه اینا بی احترامی نیست پس من حرفتونو    به خودتون بر میگردونم

یه به سن سالت نگاه کن تازه وارو اجتماع شدی سعی کن روابط اجتماعیتو لتگالا ببری اینجا کلاس دوم ابتدایی نیست که با اون دید نگاه میکنی!!نه اینا همش در وصف تو بود بزار جیبت هر روز دربیار نگاشون کن.....

یه به سن سالت نگاه کن تازه وارو اجتماع شدی سعی کن روابط اجتماعیتو لتگالا ببری اینجا کلاس دوم ابتدایی ...

بازم میگم تربیت نشدی تقصیر تو نیست

من گفتم با استارتر بودم که میخوام چیکارکنم شما پریدی وسط حرف ما واینکه با حالت مسخره هم درموردم حرف ...

برو همه پیامایی که من گذاشتمو بخون واسم ریپلایشون کن!!!من کدوم بی احترامی و مسخره کردم شمارو!!!الانم از همین ناراحتم ادم بی ادبی نیستم ولی یه بچه بیاد سر هیچ بهم این حرفارو برنه ناراحتم میکنه...برو بخون بگو چه توهینی بهت کردم وگرنه مدیونمی

بازم میگم تربیت نشدی تقصیر تو نیست

نه شما تربیت نشدی نمیدونی کجا چیو بگی...اینکه سر هیچ به یه نفر پیام بدی و حرفایی که لایق خودته به اون طرف بگی.....اگر پیام تمسخر بات دادم بفرست من حاضرم قبول کنم 

من درمورد خودم کاملا با این اوضاع با اینکه شوهرم دستش به دهنش میرسه خیلی کم خرجی میکنم اما وقتی نمی ...

کدومش سرم بیاد دقیقا!؟  حاملگی یا تنبلی!؟ 

شوهر منم دستش به دهنش میرسه تو هیچ خرجی هم کم نمیذاره!  اما به درجه ای از فهم و شعور و تجربه رسیدم که به خاطر تنبلی خودم ضرر به جون بچم نزنم!  من اینا رو به خانومای فامیل توصیه میکنم چون چیز بدی نیس خیلی هم خوبه!  اینجا هم گفتم تا اگه کسی دوس داره استفاده کنه.... که شما گفتی به کسی ربطی نداره، منم گفتم خود دانی اما هی باز کشش میدی!  بابا فهمیدیم پولداری انقد ب رخ نکش😏  منم تک فرزندم مامان و بابام هم کارمند، کلی پولداریم شوهرمم شرکت داره واسه خودش با چندتا کارگر... اما نمیام مثل بچه ها هی تکرار کنم!  پوشکی که میندازی دور واسه بچه آینده نمیشه، باید همونو واسش طلا و سکه بخری پس انداز شه... 

انقد تجربه نداری که من از اول گفتم تو خونه پارچه یا پوشک معمولی بذاری واسه بچه بهتره... مواد شیمیایی نداره پوستش هم نمیسوزه!  پوشک که میندازی دور، پارچه رو هم کهنه شور میشوره...   نگفتم که همه جا این کارو یکن، کدوم احمقی تو مهمونی این کارو میکنه بچش نم بزنه آبروش بره!؟ 

تو دیگه فک کردی ما از بدبختی و نداری داریم این توصیه هارو میکنیم! 

نمیخوای نخواه چرا بحث میکنی!؟ 

اینجا یه تبادل نظره که همه استفاده کنن، مبحث اصلی هم اینه که با گرونی پوشک چیکار کنیم.... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه شما تربیت نشدی نمیدونی کجا چیو بگی...اینکه سر هیچ به یه نفر پیام بدی و حرفایی که لایق خودته به او ...

ولش کن بابا بچس باهاش بحث نکن.... 

یگم گرم و سرد روزگار بچشه... یا ببینه پوشک پمپرز و پریما که الان 200، 300 تومنه پای بچشو میسوزونه باز چاره نداره... خودش میفهمه این حرف هارو واسه خوبی میزنن نه از روی دشمنی! 

یه توصیه رو انقد جدی گرفته انگار رفتیم تو خونش داریم مجبورش میکنیم این کارو بکنه... کم هم نمیاره هی میخواد کش بده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ولش کن بابا بچس باهاش بحث نکن....  یگم گرم و سرد روزگار بچشه... یا ببینه پوشک پمپرز و پریما که ...

اخه من نه تمسخر کردم نه چیزی کفتم که بخوام این چیزارو بشنوم در حد راهنمایی بوده....همه پستای منو بخونید!اینجا جای تبادل نظره...

کدومش سرم بیاد دقیقا!؟  حاملگی یا تنبلی!؟  شوهر منم دستش به دهنش میرسه تو هیچ خرجی هم کم ...

نه بابا چه پولداری دست به دهن رسیدنی وگرنه تو یکی از پستای خودش نمیگفت از شامپو ....خودمون میزنیم واسه بچه میخریم...والا خواهر من دو سال پمپرز استفاده میکنه واسه دخترش از شامپو...خودشونم نزدن😁😁