2777
2789
عنوان

پوشک نوزادی🤔🤔

761 بازدید | 105 پست

سلام مامانا 

برای ماه اول حدودا چنتا دونه مصرف میشه ؟

من یه مقدار گرفتم میخوام ببیینم اگه کم میشه بازم بگیرم؟

راستی چن ماهگی سایز ۳ رو شرو کردین (۴ تا ۹ کیلو)

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین سوال رو دارم لایکم کنید ممنون

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

دوست شوهرم داروخونه داره گفت سایز ۲پمپرز از۳تا۶کیلو جواب میده ما ازاون گرفتیم

یه بسته هم یک میخوایم پیدا کنیم

سه هم چوم بچمون پسره گفتن ختنه بشه میخواد

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
دوست شوهرم داروخونه داره گفت سایز ۲پمپرز از۳تا۶کیلو جواب میده ما ازاون گرفتیم یه بسته هم یک میخوایم ...

وای تو تیکرت عین منه😍

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
دوست شوهرم داروخونه داره گفت سایز ۲پمپرز از۳تا۶کیلو جواب میده ما ازاون گرفتیم یه بسته هم یک میخوایم ...

من ۱ پمپرز یه دونه گرفتم 

بقیه شو ۲ کانفی گرفتم

من ۱ پمپرز یه دونه گرفتم  بقیه شو ۲ کانفی گرفتم

به نظرم اگه میتونی تا سه ماه اول پمپرز ببند بچه نوزاد گناهه یهو حساسیت میگیره بعد از۳ماه پوشک های مختلفو امتحان کن براش

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
به نظرم اگه میتونی تا سه ماه اول پمپرز ببند بچه نوزاد گناهه یهو حساسیت میگیره بعد از۳ماه پوشک های مخ ...

کانفی هم خارجیه و فوق العاده ضد حساسیت

تازه بوجه هم باید باشه یا ن😐

ای جانم😍😍😍😍 اسمشو چی میزارین؟

بین دوتا اسم موندیم.یا میذاریم آدرین یا سامیار.شماچی؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر