2777
2789

سابقه سنگ داره؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

کاکول ذرت بهش بدین. یا بقول خودمون موای ذرت 😅😅.بجوشونین بهش بدین 

راضیم ب رضای خودت.🙌                                             میشه براحاجت رواییم ی صوات مهمونم کنین.ممنونم ❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطره سنکل بهش بدین , یه هندونه کوچولو هم بذارین تو آب نیم ساعت بپزه بدین بخوره سنگش دفع میشه , این دومی رو از چندنفر شنیدم , تجربه ندارم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

اگه کلیه بابات کلا سنگ سازه خیلی بایدمراقبت کنه،اب تصفیه شده بخوره،اب معدنی نخوره،لبنیات کمتربخوره مایعات وچای کم رنگ ودلستر زیادبخوره وزیادراه بره،قرص کلسیم وانتی بیوتیک تاموقع لزوم سرخودنخوره،کالکل ذرت وبرگ ترب خوبه ،ولی الان که درد داره مسکن بخوره ،خیلی دردبدیه

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
داره قبلا لیزر و سنگ شکن اینا کرده چند سال پیش

پس احتمالا سنگ راه افتاده ک درد داره. ببندینش ب مایعات. شربت آبلیمو عرق خار شتر. ماالشعیر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
قطره سنکل بهش بدین , یه هندونه کوچولو هم بذارین تو آب نیم ساعت بپزه بدین بخوره سنگش دفع میشه , این د ...

یه هندونه درسته با پوست ؟؟؟   

میشه دوباره توضیح بدی ؟

همه چی درست میشه   
یه هندونه درسته با پوست ؟؟؟     میشه دوباره توضیح بدی ؟

آره عزیزم , یه هندونه درسته با پوست , بذار توی یه قابلمه آب جوش , نیم ساعت بپزه , بعد مثل هندونه معمولی که بدون پوست میخوریم , بدون پوست بخوره , یکی از نزدیکان که خورده بود میگفت ببخشید دستشویی که میرفته شن ریزه ازش دفع میشده

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
آره عزیزم , یه هندونه درسته با پوست , بذار توی یه قابلمه آب جوش , نیم ساعت بپزه , بعد مثل هندونه معم ...

آشناتون چند بار تو روز میخورد ؟ بعد چند وقت براش اثر کرد ؟ روزی چه مقدار میخورد حدودا گلم ؟

همه چی درست میشه   
 آشناتون چند بار تو روز میخورد ؟ بعد چند وقت براش اثر کرد ؟ روزی چه مقدار میخورد حدودا گلم ؟

حقیقتش هیچ کدوم از اینا رو نمیدونم , از اقوام شوهرمه , اینجور که میگفت خیلی زود اثر میکنه