2777
2789
عنوان

اره من ضعیفم

303 بازدید | 7 پست

نمیدونم از چی بگم دلم خیلی گرفته

تو خونه همش بهم میگن ضعیف 

قبل از اینکه خودکشی کنم بابام بهم گفته بود تو از همه ضعیف تر بودی واسه همین به تو بیشتر از همه میرسیدیم و کاش نمی‌کردیم و...!

بعد از اینکه رتبه کنکورم بد شد مامانم همش بهم میگفت تو ضعیف و بدبختی 

حالا جالب اینجاس که من ازشون تا جایی ک یادمه چیزی نخواستم یا اگه چیزی خواستم شاید مجبور شدم ... بخاطر اینکه از بابام پول نگیرم خیلی کارا نکردم با لباس کهنه بیرون رفتم و هیشکی براش مهم نبود ... دوران دبیرستانم یه اردو نرفتم ... کلاسایی که دوست داشتم نرفتم

هروقت حالم بد بود سعی میکردم کسی نفهمه و با یه مسکن خودمو درست کنم مگه اینکه نداشتیم و مجبور میشدم بهشون بگم و یا اونقدر حالم بد بوده که متوجه میشدن

نمی‌گم برام کاری نکردم ولی اگه  کاری برام کردن خودشون خواستن نه من 

بابام که از جوونی بازنشسته شده بخاطر بیماری روحی و از وقتی یادمه همش تو خونه س و سرکار نمیره 

مامانم م چند ساله کارای خونه خودشو نمیتونه بکنه

حالا به من میگن ضعیف 

امروزم بهم گفتن

همیشه دلم میخواست قوی باشم ولی دیگه باورم شده ضعیف و بدبختم

۲۰سالمه و هیچی نیستم

عزیزم من روانشناسی خوندم و بهت میگم اونی که ضعیفه اونان. تو رو به جبران ضعف خودشون کوچک میکنن. حرفشون رو باور نکن‌. هیچکس ضعیف نیست.

اصلا شما یه دختربچه ای. هنوز مونده به کمال شخصیت خودت برسی. الان نمیشه راجع به شخصیتت اظهار نظر قطعی کرد. میتونی کلی عوض بشی.  

تازه ضعیف باشی. مگه چیه؟ تلاش میکنی قوی میشی. انسان شیء نیست که روش برچسب بزنیم تا ابد بمونه‌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر و مادر با حرفهاشون بچه رو شکل میدن. چون بچه حرف پدرومادر رو باور داره. اگر هم تو  الان فعلا ضعیفی تقصیر اوناست! به هر حال اگر شخص بفهمه که پدرومادر خدا نیستن و نمیتونن حکم قاطع روانشناسی بدن و برچسب بزنن اوضاع بهتر میشه. اول باید بدونی که حرف اونا بیخوده. بعد هم برای خودت هدف بذاری و سعی کنی به هدفهات برسی. هر وقت هم گفتن تو ضعیفی یا تو ذهنت اومد که من ضعیف و بدبختم تو ذهنت بگو این حرف بی اساسه. بعد به کارت ادامه بده. 

انسان همون چیزی میشه که باور داره. اگر باور کنی ضعیفی ضعیف خواهی بود. اگر این باور رو از میان ببری ضعیف نخواهی بود.

ضمنا درجاتی از ضعف در تمام افراد وجود داره و اونقدر هم چیز وحشتناک و خجالت آوری نیست. 

ممنونم عزیزم بخاطر حرفات

امیدوارم حرفم رو باور کنی. کار من شناختن روان آدمهاست پس الکی حرف نمیزنم. نذار باور غلط پدرومادرت زندگیت رو خراب کنه. از همین امروز تو ذهنت این باور رو تغییرش بده. فردا دیره.