2777
2789
عنوان

خیانت

200 بازدید | 7 پست

خانوما یکی بیاد ارومم کنه,  چند وقت پیش یک دختر هرزه فامیل اومده بود خونمون وای شوهرم چقد باهاش هم کلام شدخندید, و خلاصه هرچی....,  قبلا اینطور نبود باور کنید ولی ایندفعه,  همش باهاش حرف زد به هر بهانه ای,,,,  منو جلوی اون خورد کرد بعد که رفتن از خونمون بی هیچ حرفی اومده عذرخواهی,,,,, گفتم بهش چی رو ببخشم,  فقط میگفت ببخشید.....  منم محل نزاشتم بعد سه

روز بخشیدمش ولی دلم اشوبه اصلا از جلو چشمم کنار نمیره خنده های اون دختر و همسرم,  دختره سه بار ازدواج کرده سری اخر هم فرار,  ولی بازم هرز میپره,  دلم شکسته داغونم واقعا. 😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بیشتر در مورد دختره توضیح بدی و نسبتش با خودت رو

دختره با من نسبت نداره دخترعمع مادرشوهرم هست,  از طرفی از ما دور هستن اما اینطور که من فهمیدم شوهرم قبل من خواستگاری خواهر همین هرزه خانوم رفته بوده,که اونا گفتن دخترمون دادیم به کس دیگه فردا عقدش هست بماند که همش میگه فقط یک دوستی در حد تلفنی بوده و اینا,  یک سالی از عروسیم نگزشته بود که فهمیدم یواشکی به شوهرم زنگ میزده با وجود اینکه ازدواج کرده بوده دختره,  شوهرم از ترس من ج نمیداده ولی من مچش گرفتم,  انقد ادم بی شخصیت واقعااااا ندیدم,  الانم که خواهرش چوب لای چرخ ما میزاره من با اینا چه کنم

دختره با من نسبت نداره دخترعمع مادرشوهرم هست,  از طرفی از ما دور هستن اما اینطور که من فهمیدم ش ...

عزیزم به نظرم کلاااا قطع رابطه کن وبه شوهرت توجه کن اون دختره مگه چه تیپی هست که شوهرت دوس داره....ببین منم دخترعموی جاریم تو عقد خودشو کشت تا با شوهرم دوست بشه.پرستار بود حدود ۲۲تازه درسش تموم شده بود منم ۲۴ بودم و لیسانس ولی شاغل نبودم .ولی انداختمش بیرون از زندگیم البته شوهرمم بدش اومد بهش کلا از هرزه خوشش نمیاد.دوست دختر میخوادااا ولی نه اون سبکی انشالله که شمام بتونی.الآن خودم هم زنشم هم دوس دخترش

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
عزیزم به نظرم کلاااا قطع رابطه کن وبه شوهرت توجه کن اون دختره مگه چه تیپی هست که شوهرت دوس داره....ب ...

وای دختره قیافه صفر,  تیپش جلف هست ولی زیبا نه,  بیشتر سعی کرده اندامشو تو دید مردم بزاره,  باور کن تعریف از خود نباشه هم از قیافه سر ترم از قد هم اندام,,,,, فقط اون با همه رابطه داره من ندارم. 

ولی چه کنم که شوهرم منو نمیبینه باورکن من چیزی کم نزاشتم ولی الان افسرده شدم شدید, 

وای دختره قیافه صفر,  تیپش جلف هست ولی زیبا نه,  بیشتر سعی کرده اندامشو تو دید مردم بزاره, ...

میدونم چی میگی منم یه مدت اعتماد به نفسم شدید اومد پایین سفر شد😣الآن بهترم ولی بازم مث مجردیم شاد و اعتماد به نفس بالام رو ندارم

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍