مامی_جون_مریم مدیر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1274 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 393 پست مامان هایی که این ماه بیبی چکتون مثبت شده و خانوم هایی که منتظرن تا آخر ماه بی بی چکشون مثبت بشه بیاین باهم در ارتباط باشیم دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل 1397/06/16 | 12:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_جون_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1274 همون روز موعد.گُر گرفتگی. مبارکتون باشه،قبلش علائمی داشتید که امیدوارتون کنه بار دارید؟ماه چندم اقدامتون بود؟ دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
اقدامی عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 چرا بندازی.شوهرت نباید ناشکری کنه.تو شبکه نسیم یه ۴قلو دیدم انقدر ناز بودن،سه دختر با یک پسر. اره دیدم اون برنامرو بیچارها ماهی ۲ملیون ۲۰۰پول شیر خشک و پوشک میدن لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
مامی_جون_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1274 منم الان بی بی چک مثبت شد عکس بزارم ؟ 😍😍😍😍😍😍😍😍چه عالی دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
نفس_آقایی عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1337 منم الان بی بی چک مثبت شد عکس بزارم ؟ واییی عزیزم مبارک باشه 😍😍 انشاالله به سلامتی .بذار ببینیم
اقدامی عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 منم الان بی بی چک مثبت شد عکس بزارم ؟ بزار لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
مامی_جون_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1274 منم الان بی بی چک مثبت شد عکس بزارم ؟ آره عزیزم بگذارید😍 دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9468 مبارکتون باشه،قبلش علائمی داشتید که امیدوارتون کنه بار دارید؟ماه چندم اقدامتون بود؟ ماه ۴ اقدام بودم.علائم نداشتم.حتی احساس پریودی و دلدردم نداشتم.خشک بودم. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
مامی_جون_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1274 یه دردای خفیفی سمت چپ شکم داشتم که دراز میکشیدم خوب میشد .خیلی هم احساساتی شده بودم همش الکی گریه می ... ماه چندم اقدام بودید خانومی؟ دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9468 منم الان بی بی چک مثبت شد عکس بزارم ؟ خیلی مبارکه.مامان شدنت مبارک. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
مامی_جون_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1274 من زدم منفی بود إن شاء الله هممون چشممون روشن میشه دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
مامی_جون_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1274 ماه اول عزیزم . برا منم دعا کنید😉😚 دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل