2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 393 پست
همون روز موعد.گُر گرفتگی.

مبارکتون باشه،قبلش علائمی داشتید که امیدوارتون کنه بار دارید؟ماه چندم اقدامتون بود؟

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بندازی.شوهرت نباید ناشکری کنه.تو شبکه نسیم یه ۴قلو دیدم انقدر ناز بودن،سه دختر با یک پسر.

اره دیدم اون برنامرو بیچارها ماهی ۲ملیون ۲۰۰پول شیر خشک و پوشک میدن

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
منم الان بی بی چک مثبت شد عکس بزارم ؟

😍😍😍😍😍😍😍😍چه عالی

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
منم الان بی بی چک مثبت شد عکس بزارم ؟

آره عزیزم بگذارید😍

مبارکتون باشه،قبلش علائمی داشتید که امیدوارتون کنه بار دارید؟ماه چندم اقدامتون بود؟

ماه ۴ اقدام بودم.علائم نداشتم.حتی احساس پریودی و دلدردم نداشتم.خشک بودم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
یه دردای خفیفی سمت چپ شکم داشتم که دراز میکشیدم خوب میشد .خیلی هم احساساتی شده بودم همش الکی گریه می ...

ماه چندم اقدام بودید خانومی؟

من زدم منفی بود 

إن شاء الله هممون چشممون روشن میشه