2777
2789
عنوان

تتو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 44 پست
ممنون ،واسه من قهوه ای سوختس ،ایا رنگش تغییری میکنه؟

اره کمرنگ تر میشه بعد از شستن

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
منم ميكروپيگمنتيشن كردم ابرو خط چشم و خط لب و رژ لب خودشو تازه تو ترميم نشون ميده

عزیزم چقدر هزینه ش شد؟؟خط چشم هم ترمیم میخواد؟؟

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابرو سه روز اول قبل حمام اول کلا شدیده پررر رنگه انگار اخمالویی .....لب ک بدددترررههه من سر لبم ده روز از خونه بیرون نرفتم خخخخ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
منم اولا روم نمیشد ازخونه بیام بیرون حتی گریه هم کردم بعدچندروز خیلی خوب شد نگران نباش اینا همه رنگ ...

وای اره از دیروز ی سره دارم اینه رو نگا میکنم ،پشیمون شدم ،امروز قراره با مادرشوهرم اینا بریم بیرون ،میترسم ی چیزی بگه ناراحت شم😐

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
ابرو سه روز اول قبل حمام اول کلا شدیده پررر رنگه انگار اخمالویی .....لب ک بدددترررههه من سر لبم ده ر ...

اره شوهرم میگه شبیه ابروهای خرزو خان شده😁

وای اره از دیروز ی سره دارم اینه رو نگا میکنم ،پشیمون شدم ،امروز قراره با مادرشوهرم اینا بریم بیرون ...

نه بابا ناراحت نباش منم میترسیدم توصورت کسی نگاه کنم بهم بخنده الان بیشتر خانم ها تتو میکنن 

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
نه بابا ناراحت نباش منم میترسیدم توصورت کسی نگاه کنم بهم بخنده الان بیشتر خانم ها تتو میکنن 

منم ابرو نداشتم ،کم پشت و بور بود،مثلا خواستم خودمو از مداد کشیدن خلاص کنم ولی با این وضعیت روحیمو از دس دادم

یعنی تا آخر عمرتون هست پاک نمیشه؟ میرین حموم چی؟؟؟ ابروهاتون در نمیاد دیگه؟؟؟ برا من سواله

خب چرا موهای ابرو درمیاد ولی انگار ی کادر مشخص داره همیشه،باید اون شکلی اصلاح بشه

منم ابرو نداشتم ،کم پشت و بور بود،مثلا خواستم خودمو از مداد کشیدن خلاص کنم ولی با این وضعیت روحیمو ا ...

چند روز دیگه میگی خدا روشکر تتو کردم  

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

خط چشم از همش بيشتر درد داشت

همشم ترميم داشت

من ٣٥٠ هر كدومو زدم

ترميمشونم هر كدوم ٥٠

خط بن مژه پايين هم ١٠٠

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

نه اينا مثل تاتو هاي قديم نيست

يه سالي ميمونه

من ابروم دومين بار بود كه ميزدم

چرا

مو هم درمياد

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

خط چشم از همش بيشتر درد داشت همشم ترميم داشت من ٣٥٠ هر كدومو زدم ترميمشونم هر كدوم ٥٠ خط بن مژه ...

وای من تحمل دردو ندارم ،پس باید بیخیال خط چشم بشم

ميدوني من مصونيت دارويي دارم و بي حس نميشم

علتش اين هم ميتونه باشه

خيليا ديدم بي حس ميشن

اما خيلي خوبه همش

ميخوام برم بيرون يه پنكيك رژ گونه ميزنم فقط