خانوما کیا ابروشونو تتو کردن ،چن روز طول کشید تا ب حالت طبیعی خودش برسه ،اخه ارایشگره میگه باد داره،پف کرده،وقتی پفش بخوابه از پهناش کمتر میشه،و اینکه رنگش روشنتر میشه؟
خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
عزیزم مبارک باشه من فیبروز زدم بعد از سه روز ک شستم خوب بود همه چی
یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه میخوردم ولی امروز فقط بهشون میخندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیتهای پرسر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که میمونه برات. میخندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ به نظر میرسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ممنون ،واسه من قهوه ای سوختس ،ایا رنگش تغییری میکنه؟
6 روز
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ممنون ،واسه من قهوه ای سوختس ،ایا رنگش تغییری میکنه؟
اره روشنتر میشه
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اره باد اینا میره زخما میریزه ی سری جاها ممکن خالی باشه تااااا سر ۲۰ روز دیگه بری ترمیم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.