2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره دیگه

بچه میخوای چیکار تو این اوضاع درب و داغون برو زندگیتو بکناااااا بچه به چه دردی میخوره بعضی اوقات تعجب میکنم تاپیکای بچه و امضاهای خانوما رو میخونم!! ک چقد خداستار بچه دار شدنن

اره دیگه بچه میخوای چیکار تو این اوضاع درب و داغون برو زندگیتو بکناااااا بچه به چه دردی میخوره بعضی ...

واا چه حرفاا..خب شاید یکی دوست داشته باشه بچه دار بشه...مگه قراره اوضاع درست بشه؟؟روز به روز داره بدتر میشه فقط و خرابتر میشه ...ملت بشینن ببیننن دولت میخا چکار کنه😒

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
واا چه حرفاا..خب شاید یکی دوست داشته باشه بچه دار بشه...مگه قراره اوضاع درست بشه؟؟روز به روز داره بد ...

نه بخاطر اوضاع خیلی نگفتم اونجور باشه ک تو جنگم ادما بچه دار میشدن زیر خونهدهای خراب بچه بدنیا میاوردن. کلا میگم این حس و این اصرار به بچه دار شدنو من فقط تو نینیسایت دیدم اصلا یبارم درک نکردم چطور میشه انقد بخوان بچه دار شدنو درک نمیکنم دیگه

نه بخاطر اوضاع خیلی نگفتم اونجور باشه ک تو جنگم ادما بچه دار میشدن زیر خونهدهای خراب بچه بدنیا میاور ...

خب میدونی تو دنیای واقعی اونی ک بچه میخاد نمیاد راحت بگه اره بچه میخام اما هنوز نشده من الان یساله بچه میخام هنوز نشده و به همه میگم فعلا شرایطمون جور نیس بچه نمیخایم...اصلا هیشکی خودشو ضایع نمیکنه که بخاد بگه..

خب میدونی تو دنیای واقعی اونی ک بچه میخاد نمیاد راحت بگه اره بچه میخام اما هنوز نشده من الان یساله ب ...

اره راست میگی اینم هست. 

ولی خودم رو که نگاه میکنم میگم بچه واسه چکاریه اخههه. خدا نگهداره پسرمو برام اما واقعا ادم بدون بچه خیلی راحته د زندگی میکنه من هرکی رو میبینم میگم توروخدا یه وقت بچه نیاری خودتو بیچاره کنیا برو زندگی کن حیف جوونیت نیست . حتی حرف بچه دوم بشه هم تنم میلرزه

اره راست میگی اینم هست.  ولی خودم رو که نگاه میکنم میگم بچه واسه چکاریه اخههه. خدا نگهداره پسر ...

میدونی چون یه بچه داری دیگه خیالت راحته...حالا اگه بگذریم از اونی که خودش نمیخاد خودتو بزار جای یکی که  باردار نمیشه خب خیلی سختههه😔

خدا پسرتو نگه داره

اره راست میگی اینم هست.  ولی خودم رو که نگاه میکنم میگم بچه واسه چکاریه اخههه. خدا نگهداره پسر ...

شما خیلی اشتباه میکنی چون طرفت و واقعا ناراحت میکنی هر کسی زندگی خودشو داره من که خودم واقعا ناراحت میشم 

شما خیلی اشتباه میکنی چون طرفت و واقعا ناراحت میکنی هر کسی زندگی خودشو داره من که خودم واقعا ناراحت ...

وااااا واسه چی طرفو واقعا ناراحت میکنم؟؟؟ مکه میکم تو بچه دار نمیشی یا چیز اینجوری؟؟؟ چ ربطی داشت!!!!

میگم بچه دار سدن دردسره ازادی های ادمو میکیره این کجاش دیگرانو ناراحت میکنه.؟؟