2777
2789
عنوان

انتقال جنین

225 بازدید | 16 پست

خانم ها کیا انتقال جنین فربز داشتن.میشه برا توضیح بدید چه جوری رحمتون اماده کردن؟؟امپول زدید؟؟چی خوردید؟؟

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر

بهت قرص و آمپول میدن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بهت استرادیول میدن معمولا.

همراه پروژسترون.حدود روز ۱۴ تا ۱۸ پریودی هم انتقال میدن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت استرادیول میدن معمولا.  همراه پروژسترون.حدود روز ۱۴ تا ۱۸ پریودی هم انتقال میدن

عزیزم ازمایش هورمونی هم لازمه قبلش بدیم؟؟؟

شما با ای وی اف باردار شدی؟؟؟

بله

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بهت سوپرفکت و استرادیول و پروژسترون میدن ، با توکل به خدا قبل انتقال پیاده رویی تند داشته باش تا خون تو رحمت جریان پیدا کنه و همچنین ن ز د ی ک ی ، اینم خیلی خوبه قبل انتقال ان شالله موفق بشید

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
بهت سوپرفکت و استرادیول و پروژسترون میدن ، با توکل به خدا قبل انتقال پیاده رویی تند داشته باش تا خون ...

ممنونم.چه چیزای بخورم

چیزای مقوی مثل مغز ها و صد البته شیر سویای اصل عالیه

شیرسویا قبل انتقال هم بخورم؟؟از کجا بگیرم؟؟

با اجازه استارتر

*سلام هرکسی رو که میشناسید میخادبچه داربشه یا بچه نداره روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریا وحضرت علی اصغر روزه بگیره

خیلیییی جواب میده لطفا پخش کنید شاید خیلیا بی خبر باشن ..*

خدایا شکرت ... ❤🌹

عزیزم من دو روزه انتقال دادم.قبلش سوپرفکت واسترادیول دادن وپروژسترون .تغذیه هم دکخرفقط میگه غذای بخور که یبوست نشی هیچ منع غذایی نداری.ولی خود من الان گردو کشمش مویز.بادام زمینی مغزها‌میوه سیب گلابی انجیر به .غذا هم بیشترسوپ .البته عزیزم ربطی به تغذیه نداره من بارچهارمم هست سریا قبل شیرسویا فلان....هیچ تاثیری نداره.فقط ارامش جنین خوب باشه خودش میگیره نه به استراحته نه غذا

قبلش سياه دونه با عسل بخور.رحمتو با رو غن سياه دونه چرب كن.گرمى جات بخور.بعد انتقال هم نفاخ نخور اگر يبو ست دارى روغن زيتون آلو سوپ اينا بخور.استراحت كن استرسو از خودت دور كن.

انشاالله كه باردار مى شى

عزیزم من دو روزه انتقال دادم.قبلش سوپرفکت واسترادیول دادن وپروژسترون .تغذیه هم دکخرفقط میگه غذای بخو ...

انشا الله این سری بهترینا برات رخ بده