2777
2789

ازهمون شب اول صدای خانومه میاد تواتاقمون منم بچه کوچیک دارم تازه بخداقسم جان دخترم امشب صدای تق تق تختشون فک کنم تاج تختشون بود باصدای دختره میومد نمیدونم چکارکنم تقریبا ی 5دیقه پیش قطع شد 

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرشما زشت نیست فردا بهش بگم ک رعایت کنه . ما پنجره های اتاقمون حالت حیاط خلوت افتاده اصلا رعایت نمیکنه از طرفی جلوی شوهرمم بدم میاد 

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

بهش بگو

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

یه بار برو دم در خونه شون . وقتی داماده نیست با عروس خانوم صحبت کن . مطمئن باش خودشم دلش نمیخواد صداش رو بقیه بشنون . منتها حالا میخواد سنگ تموم بذاره برای داماد . حواسش نیست

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

یا یه شب ک داشتن......برونزدیک پنجره جایی ک بشنون بگو  الله اکبر خلاصه اهمی اوهومی چیزی😁😄

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
خیلی بدم میاد منم از اون آدمای حساسم شوهرمم صداشو میشنوه خیلی بده

اره واقعا خیلی بده اگ میتونی تو برگه بنویس از زیر در رد کن شاید خجالت بکشه رو در رو بگی

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم