2777
2789
عنوان

خندوانه

484 بازدید | 34 پست

امشب که ماکان بند رو آوردن خوب بود برنامه ؟به نظرم مثل برنامه ای که پارسال دور همی از اینا پخش کرد نبود

تمام هستی ام فرزندم امیر  الهی فداش بشم ‌.....‌             مادرم دیگر  ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من كه نديدم. طرفداراي ماكان بند بچه هاي ١٤ ساله ان 😐 كنسرتش رفتم انقدر بيخود بود

تهران کنسرت بود؟

چکار میکنن تو کنسرت که میگن اینا لوس و بی مزه ان

اره خیلی خندیدم اونی که اسمش امیر بود موهاش رو رنگ کرده؟یا همینجوریه رنگش

تو دورهمی هم همینطور بود

ماکان بند و اوردن:/

من مهمونشونو ندیدم از شوهرِ حسودم پرسیدم گف یه شیخ آوردن؛ زد فیلم سینمایی دید😬😩

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

خیلی بدم میاد از جفتشون مخصوصا امیر که موهاش دو رنگ شده انگار مثل کسیه که یبار رنگ گذاشته بعد که ریشه موهاش در اومده رفته ریشه هارو یه رنگ دیگه گذاشته

حال بهم زنن جفتشون

#نه_به_لایک
ماکان بند و اوردن:/ من مهمونشونو ندیدم از شوهرِ حسودم پرسیدم گف یه شیخ آوردن؛ زد فیلم سینمایی دید😬 ...

وااای مردم از خنده . شیخ آوردن  

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
وااای مردم از خنده . شیخ آوردن    

عاره ؛ خودمم کلی خندم گرف😂😂

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من كه نديدم. طرفداراي ماكان بند بچه هاي ١٤ ساله ان 😐 كنسرتش رفتم انقدر بيخود بود

عمت چهارده سالشه مگه؟؟؟

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪