2777
2789
عنوان

لطف بی دریغ خدا

334 بازدید | 18 پست

سلام دارم به این فکر میکنم که خدا توی زندگیم خیلی بهم طف کرده،همیشه برام بهتریناشو رقم زده چون امید دارم به لطف و رحمت خدا،من همیشه شکر خدارو به جا اوردم اما با زبان;از خدا میخوام کمکم کنه شکرشو با اعمالم به جا بیارم،خدا جونم واقعا تک پروردگار افرینشی،قدرتت بالا دست تمام قدرت هاست،شکر شکر شکر،ازت میخوام دست تمام کسانی که دست نیاز به سویت دراز کردن رو محکم بفشاری،شکر خدای خوبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدالله رب العالمین ایاک نعبد و ایاک نستعین خدای مهربونی عاشقتیم   خداوندا دست هممون رو بگیر یا الله بی زوال

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

من عاشق خدام همیشه مثل دوستم میشینم باهاش حرف میزنم همیشه هم هوامو داشته چقد خوبه که دوسش دارم و دارمش😍😍😍😍😍😍

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

خدایا شکرت 

تو لحظه ای ک نشد کسی باشه تو بودی شکرت.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

خدایا هزار هزار مرتبه شکرت.

دوستان واسه منم دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم،نمیدونم چرا احساس میکنم همه ی کسایی که امدن تو این تاپیک مخصوصا استارت عزیز دلشون پاکه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
حالا ک تورو میبینه بش بگو مارم ببینه خب. ماهم بنده های خودشیم

شمارو هم میبینه کافیه به رحمتش امیدوار باشین و یقین داشته باشین،من هر وقت از خدا چیزی میخوام با اطمینان صد در صد میگم که بهم میده و واقعا هم همینطوره