2777
2789

گفت که تولیدشون دوباره شروع شده.منتها با قیمت ۲ونیم برابر قبل..خودم شنیدم از تلویزیون

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رفتم نوار خریدم بود. تو فروشگاه هم پر پوشک و نوار بود

شایعه است که مردم بیفتن به خرید بی رویه قحطی بیاد عرضه و تقاضا با هم تناسب نداشته باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هست گرونش كردن بسته ای 150 شده پوشك 

کدوم مارک؟ چرا جو میدید؟😐😧😧😧

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام نه نایاب نشده فقط قیمتش رفته بالا 

من امروز رفتم فروشگاه کوروش وجام جم قفسه هاشون پر بود

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ما امروز صبح رفتیم هایپر استار شیراز (خلیج فارس) مجموعه به اون عظمت و بزرگی حتی یک بسته نوار بهداشتی از هیچ مارکی نداشت! گفتن تمام شده! فقط از نوع پدهای روزانه داشتن.

حالا یا واقعا تمام کرده بودن یا جمع کرده بودن. از هیچ مارکی نبود حتی یک بسته