2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر ،وسایل مورد نیازی که خیلی به کار میاد وضروریه که بخرم برای نوزاد چیا هستن ؟چه پوشاکی چه بهداشتی و....ما رسممون نیست که سیسمونی کامل بگیریم میخواستم ببینم چیا باید بخرم بچه ی اولمم هست اطلاعات زیادی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید   

قدر زر زرگر داند و قدر گوهر گوهری 👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالسکه .کریر .ساک .پتو.پتودورپیچ.حوله.تشک و بالش .لباس ازصفرتا3 .چون بچه زودسایزعوض میکنه وقت نمیکنی بری بخری. لباساش جلوش  دکمه ای نباشه اذیت میکنه . جوراب. دستکش.کلاه .شامپو.شامپوبدن. لیف نرم .لوسیون.ناخن گیر.مای بیبی. دماسنج.شیشه شیر. شیردوش. کرم نرم کننده و وازلین مخصوص نوزاد. کرم کالاندولا .مایع شست شوی لباس. دستمال مرطوب. پنبه . زیراندازتعویض.پارچه خشک کن چندتا بگیر. 

عشقای من 💖همسرم مهدی 👷.پسرم مهیار👼

لباس سایز صفر، هم زیر هم روی دکمه دار. کلاه و‌دستکش. دو تا سه تا دست بگیر چون زود بزرگ میشه. بقیه ش هم سایزای بزرگتر بگیر

دستمال مرطوب، پارچه برای پوشک عوض کردن، پارچه برای خشک کردن بچه، قنداق، وان، حوله، پستونک، تب سنج. ملافه، لحاف 

لباس چند دست بخرم ؟مثلا تا ۵ماهگی ؟؟الان چهار جعبه لباس پنج تکه ای گرفتم ،دوتا شماره صفر و۱و۲،چه شماره ای بهتره ؟وباید بیشتر باشه ؟؟؟الان هم ماه ششم بارداریم هست نمی دونم زوده یا نه ؟؟      

قدر زر زرگر داند و قدر گوهر گوهری 👑

وازلین بدون بو خیلییییی لازمه هر بار پوشک ش رو عوض کردید خوب وازلین بمالید (لایه زخیم) که جیش پوست ش رو نسوزونه این طوری مجبور نیستی پوشک خارجی گرون بخری کرم کالندولا هم محض احتیاط بگیر اگر پاهاش سوخت بمالی که خوب بشه 

کالسکه .کریر .ساک .پتو.پتودورپیچ.حوله.تشک و بالش .لباس ازصفرتا3 .چون بچه زودسایزعوض میکنه وقت نمیکنی ...

من برای بچه ام اینارو گرفتم . بنظرم فقط چیزای ضروری بگیره کافیه وگرنه وسیله زیاد. . تاپ شورتی و روروءک و اسباب بازی هم گرفتیم .

عشقای من 💖همسرم مهدی 👷.پسرم مهیار👼