2777
2789
چه لوس 🙊

وااااااا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

نفسی خوبی😅😅نفسی غذا پختی 

تو دعواهاتونم میگه نفسی حالم‌از بهم میخوره😅😅

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم .از همتون معذرت میخوام .اسکرین گرفتم بعد برش دادم شمارش نیوفته ولی میرم عکسو بیارم عکس اص ...

عزیزم خدا نکنه دشمنات بمیزن

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
الهی بمیرم .از همتون معذرت میخوام .اسکرین گرفتم بعد برش دادم شمارش نیوفته ولی میرم عکسو بیارم عکس اص ...

گلم شرمنده منذعکس گذاشتم تاپیکت

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
فدات عزیزم 😍مسافرت بودم  تو مسافرت گوشی دست نمیگیرم

کار خوبی کردی لپ گلی 😘😘😘خوشحالم بهت خوش گذشت

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

خدانکنه عزیزم اشکالی نداره دیگه قسمت نشده  

ایشا....ایندفعه ازخوشیات بزاری

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    

خدا نکنه عزیز دلم پیش میاد !!!!

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بلاخره پیدا کرددددددم  ببخشید  از این به بعد قبل تامیک تمرین میکنم ♥

افررررررین 

پیش میادعزیزدلم

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    
ببین خیلی معنی توش نهفتس 😒😅

اووووف دست نیمارو از پشت بسته 😂😂😂

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍