2789
عنوان

پستونک

325 بازدید | 18 پست

پسرم ۲۲ ماهش هست و پستونکی 

چه زمانی مناسب هستش برای گرفتن پستونک و چه روشی روپیشنهاد میکنید 

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من 14 ماهگی گرفتم.یه روز که بیرون بودم از تو کیفم افتاد بیرون اومدم خونه بهش بدم بخوابه دیدم نبود این شد که گرفتم فقط موقع خواب چند روز اذیت کرد.البته چند وقت قبلش تو روز بهش نمیدادم فقط موقع خواب

من دخترم ۱۵ماهشه ی هفته ایی میشه دیگه بهش ندادم شما دیر اقدام کردین سر پستونکشو ببر بهش بده کم کم بی ...

آخه شیشه میخورد اونوگرفتم ۱۸ ماهگی ازش گفتم چندماه فاصله داشته باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بذار حداقل تا سه سالگی بخوره من یک سالگی از پسرم گرفتم بیچارم کرد . بذار بخوره یک کم بزرگتر و فهمیده ...

خیلی وابسته است دایم میخوره نمیتونه درست حرف بزنه

من 14 ماهگی گرفتم.یه روز که بیرون بودم از تو کیفم افتاد بیرون اومدم خونه بهش بدم بخوابه دیدم نبود ای ...

این کلا ۲۰ ساعت دهنش هست معمولا

سر پستونک رو ببر یا تلخک بزن.دوستم به شیشه شیر تلخک زد

شیشه اش رو اینقدر راحت ترک کرد سرماخورد شب خوابید صبح دیگه نخورد و دیگه نخواست چون چهارماه بعد میخوام کم کم از پوشک بگیرمش گفتم الان اقدام کنم که فاصله داشته باشه

کم کم وقتی سرگرمه بازیه بگیر بزار دور از دسترس بهونه کرد باز بده ولی هر دفعه این کارو کن

چشم حتما

پسر منم شیشه میخوره اما ازش نمیگیرم تا هروقت خواست.پوشک رو گرفتم

چطوری بود راحت گرفتین؟