2777
2789
کهنه بزار عزیزم من طول روز کهنه میبندم با محافظ یا از این پوشک معمولی ها جای کهنه میزارم تو لاستیک م ...

آره منم باید همینکارو بکنم.لاستیکی چه مارکی میخری؟نرم هست؟

البته من این پوشک ارزونها رو  زود زود عوض میکنم نمیزارم خیلی تو تن بچه بمونه. شوهرم بیچاره کار ...

واقعا سخته کسایی رو میشناسم وضعشونم خوبه ولی لاستیکی و کهنه میزارن برا بچشون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تازه برا شستنشم یا میریزم تو کهنه شور یا تو یه سطل اب میکنم پودرمیریزم کهنه هارو میزارم توش یه دو ساعتی همون تو هست خیس میخوره بعد میرم میشورم خیلی تمیز میشه چون محافظ روکهنه میزارم کهنه خیلی کثیف نمیشه

واقعا سخته کسایی رو میشناسم وضعشونم خوبه ولی لاستیکی و کهنه میزارن برا بچشون

من چون دوتا دارم خیلی کهنه سخته اما نوزادمو همیشه قنداق پیچ میکنم هم کهنه میزارم هم اینکه راحت میخوابه و استخوناش هم خوب شکل میگیره.فقط وقتی میرم بیرون پوشکش میکنم.دخترمم روزی 2تا پوشک بیشتر استفاده نمیکنم چون دارم بهش دستشویی رفتن رو اموزش میدم دخترم 2سالشه

تیکر تولد دوتا گلهای زندگیمه😍
تازه برا شستنشم یا میریزم تو کهنه شور یا تو یه سطل اب میکنم پودرمیریزم کهنه هارو میزارم توش یه دو سا ...

محافظ گهنه چندتا تو یه بسته هست؟قیمتش چنده؟

من چون دوتا دارم خیلی کهنه سخته اما نوزادمو همیشه قنداق پیچ میکنم هم کهنه میزارم هم اینکه راحت میخوا ...

من تازهپسرم یه سالشه خیلی مونده بگیرمش

اوکی باشه.ممنونم😊🙏

راستی امروز من محله خودمون رو دور گردم همه مغازه هاش رو لاستیک بچه پیدا نکردم رفتم دوتا خیابون بالاتر از یه مغازه کوچولو پیدا کردم.دیگه لاستیک هم کم یاب شده

راستی امروز من محله خودمون رو دور گردم همه مغازه هاش رو لاستیک بچه پیدا نکردم رفتم دوتا خیابون بالات ...

وای خدا معلوم نیس چی میخواد سرمون بیاد😢

2790
2778
2791
2779
2792