2777
2789

سایز چند؟؟من دیشب سایز 3 خریدم 38عددی 28تومن.

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏

ی بسته ببم بگیر ببین حساسیت نداشته باشه . بسته ای ۱۰ تومنه همه سایزاش

من مولفیکس میبندم براش منتها پریروز ی بسته ببم گرفتم ولی حسایت داشت قرمز شد خیلی . 

پسرم همه زندگیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سایز چهار میبندم البته داره کوچیکش میشه.ببم 28 تومن؟؟

نه مای بیبی

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏

من همیشه واسه دخترم از انواع پوسکها استفاده کردم. و خداروشکر جز مرسی به چیز دیگه ای حساسیت پیدا نکرد.البته از این کیلوییها هم گرفتم که خوب بود واسش.

امروز اتفاقی تو یه مغازه پوشک ایرانی از این جنس ضعیفا پیدا کردم اسمش پرشیا هستش قیمت قدیم بود سایز 4 12عددی رو میدا 5500تومن.یکی خریدم حساسیت نداشت حالا فردا میرم یه 10بسته ای داره ازش میخرم.

تیکر تولد دوتا گلهای زندگیمه😍
من همیشه واسه دخترم از انواع پوسکها استفاده کردم. و خداروشکر جز مرسی به چیز دیگه ای حساسیت پیدا نکرد ...

البته روش نوشته بود 9تومن اما مغازه داره 5500میداد

تیکر تولد دوتا گلهای زندگیمه😍
آره ببم یجوریه...یبار اولا یه بسته گرفتم خوشم نیومد ازش..ولی واقعا پوشک گرون شده😢

کهنه بزار عزیزم من طول روز کهنه میبندم با محافظ یا از این پوشک معمولی ها جای کهنه میزارم تو لاستیک میبندم فقط شبا که میخواد طولانی مدت باشه پوشک میکنم

2790
2778
2791
2779
2792