2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

92 بازدید | 3 پست

سلام من یه موم گرفتم موم آناهید بعد باید این موم رو باظرفش بذارم تو آب و روی گاز یا نه به مقدار نیازم بریزم تو کاسه بذارم تو آب روی گاز که داغ شه چجوریه کلا؟ و بعد چه جوری باید پد رو بکنی؟😊

مومت سرده یا گرم 

اگه موم گرفتی ک ی جوری حالت مایع داره نیاز ب گرم کردن نداره با چاقو یه لایه نازک میکشی بعد سریع ی پارجه نخی میزاری روش بعد چند دقیقه میکنش دقت کن که موم رو برخلاف رشد موها رو پات یا دستت بکشی 

اگه جامده مثل شمع میزاری داخل یه کاسه بعد کاسه رو کتری در حال جوش میزاری مسقیم رو آتیش نمیزاری آب که سدیه ذره قابل گذاشتن رو پوستت باشه ی لایه نازک بر خلاف جهت رشد موها میکشی این حالت نیاز ب پارچه نداره خودش بعد مدتی سفت میشه مثل پلاستک درش میکنیش

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری
مومت سرده یا گرم  اگه موم گرفتی ک ی جوری حالت مایع داره نیاز ب گرم کردن نداره با چاقو یه لایه ...

ماله من موم سرد بود گذاشتم تو همون کتری و آب جوش ولی بازم یه ذره سفت بود بعد چه جوری با چاقو؟! من با این چوبایی که گلو رو معاینه میکنن زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این چاقو های کره خوری 

باید کتری رو بزاری رو حرارت ... خاموشش نکنی بعد موم زیر رو بزاری تو کاسه بزاری رو کتری 

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری